REWIND | SEPTEMBER

In september sloten we de zomer af met een uitgebreid programma. Laten we even terugblikken op wat we de afgelopen maand hebben gedaan:

⏪ Op 5 september vond het producerscafé plaats, dat zich specifiek richtte op mixen en masteren met niemand minder dan Thomas de Graaf, ook wel bekend als Faffi. Op 3 oktober organiseerden we opnieuw een inspirerende sessie, deze keer over mastering met Jeffrey de Gans van Da Goose Mastering. Beide keren een groot succes, met een enthousiast publiek!
 
⏪ Op 9 september diende De Basis als locatie voor de previews van Popronde 2023. In drie verschillende ruimtes was de hele middag muziek te beluisteren van Popronde acts uit Gelderland. De zonnige zaterdag bracht heel wat bezoekers naar het De Basis terrein en er heerste een heuse festivalsfeer. Dat smaakte naar meer…;)

       
⏪ Op de avond van 16 september heerste er een ontembare energie in Nijmegen. Kunstnacht streek neer in de stad en ook De Basis werd goed vertegenwoordigd. In de Stadsschouwburg en De Vereeniging waren er maar liefst drie producties van onze stempel te bewonderen. Benieuwd naar hoe dat er achter de schermen uit zag? Bekijk hier de making-of van één van de producties, en als je dan toch bezig bent - hier is ook het eindrestultaat.

       

⏪ Op 17 september, één dag later, was het weer raak: dit keer in Brebl. In samenwerking met Colored Monkeys vond hier de eerste MonkeyJam van Nijmegen plaats. En hoe! Met een goed gevulde zaal maakten we hier samen muziek tot in de late uurtjes. Wil je de volgende keer mee jammen? Zorg dan dat je er op 15 oktober bij bent: om 20.00 uur in Brebl!

⏪ De Basis blijft een bruisende plek voor ontwikkeling en groei, en deze maand hebben we dat weer goed kunnen laten zien. Het muzikantencafé, dat draaide om de perfecte studiovoorbereiding, trok een enthousiast publiek dat gewapend met pen en papier klaar zat om de heren van Waltzburg het hemd van het lijf te vragen. Ook De Geluidstafel was opnieuw een inspirerende feedbacksessie met deelnemers uit alle hoeken van de muziekindustrie.


En goed nieuws: beide evenementen staan ook in oktober weer op het programma. Op 23 oktober organiseren we een muzikantencafé over social media en online presence, en op 17 oktober is er een gloednieuwe editie van De Geluidstafel

⏪ Op 28 september hebben we mogen genieten van de eerste keer Schuum in ons eigen café! Maui Malini, Geminga en Kid on the Run zetten het café in vuur en vlam met groovy sounds, rakende lyrics en heerlijke dansbare nummers. Zet maar vast in de agenda: de volgende editie van Schuum vindt plaats op 26 oktober in Eetbar Bloom! 
⏪ In september ging de inschrijving voor Rocktober 2023 open, en dat hebben we geweten! Op 1 oktober is Rocktober van start gegaan met maar liefst 70 deelnemers. Een maand lang wordt er iedere dag muziek gemaakt, en het niveau is hoog! Iedere week presenteren we een Top van de Week - tracks die door de deelnemers zelf als beste van de week bestempeld zijn. Check de Top van de Week op Mixcloud


Niets missen? Volg De Basis via Facebook, Instagram en LinkedIn.
02-10-2023

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen