BV De Basis

BV De Basis heet officieel DNS Beheer BV (voluit: De Nijmeegse School Beheer BV). Dit is een holding met daaronder twee bv’s: één voor het onroerend goed en één voor de exploitatie van het gebouw. De BV is verantwoordelijk voor de Fundament-functie van De Basis.

Word onderdeel van De Basis!

Je kunt nog investeren in De Basis, koop een certificaat en word onderdeel van dit prachtige muzikale project! Met je certificaat steun je muzikaal talent en word je onderdeel van een exclusieve community, met toffe benefits.

DE BASIS: FUNDAMENT

Het Fundament van De Basis is het fysieke gebouw waar acts, musici en ondernemers creatief aan het werk zijn. Het Fundament wordt los van projectactiviteiten en met een eigen begroting geëxploiteerd op basis van de gebruikersinkomsten van residents.

Boven de holding staat de STAK DNS Beheer BV (Stichting Administratiekantoor DNS Beheer BV). Deze beheert de aandelen, geeft certificaten uit en keert mogelijk op termijn dividend uit. Tevens heeft de STAK de rol van toezichthouder op de onderliggende vennootschappen.
De vennootschappen als rechtspersoon zijn noodzakelijk omdat we voor de financiering werken met het uitgeven van (certificaten op) aandelen.

BESTUUR DNS BEHEER BV

Het bestuur van DNS Beheer BV (holding) en de onderliggende bv’s bestaat uit:

  • Cok Buijs, voorzitter
  • Frank Brink, penningmeester
  • Paul van Buul, bestuurslid

De bestuurders zijn gezamenlijk bevoegd.CONTACT

DNS Beheer BV
Groenewoudseweg 322
6525 EL Nijmegen
E: info@debasisnijmegen.nl

KvK: 6747 2486
IBAN: NL73 RABO 0320 2894 43

De Basis Onroerend Goed BV
KvK: 7630 3470
IBAN: NL75 RABO 0348 3716 83

De Basis Exploitatie BV
KvK: 7629 7381
IBAN: NL44 RABO 0348 3746 66


Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen