BV De Basis is verantwoordelijk voor het fysieke gebouw van De Basis.

DE BASIS: ICONISCH PAND VOOR MUZIKANTEN EN MUZIEKONDERNEMERS

BV De Basis heet officieel DNS Beheer BV (voluit: De Nijmeegse School Beheer BV). Dit is een holding met daaronder twee bv’s: één voor het onroerend goed en één voor de exploitatie van het gebouw. BV De Basis beheert het pand.

Het pand van De Basis biedt professionele werkruimte voor artiesten en mensen werkzaam in de muziekindustrie. In dit pand, mede gefinancierd door zo’n zevenhonderd particuliere muziekliefhebbers, heeft De Basis de ultieme omgeving voor ambitieuze muzikanten en producers gecreëerd, waarin zij zich ontwikkelen als maker en stappen zetten in hun carrière. Met twaalf muziekstudio’s, zes kantoren/werkruimtes, een café en guesthouse is het een ideale plek om samen te werken, elkaar te adviseren en te inspireren. Het pand ademt nog altijd de sfeer van het oude Doornroosje, dat tot 2014 hier gevestigd was. Waar beroemde acts de sterren van de hemel speelden en waar vele jongeren én ouderen avonden lang dansten tot in de late uurtjes.

Het pand moet zelfstandig kunnen blijven bestaan en is daarom ondergebracht in een aparte Exploitatie BV. Deze entiteit is zo opgezet zodat het zelfstandig kan draaien en niet afhankelijk is van subsidie.

Structuur

Boven de holding staat de STAK DNS Beheer BV (Stichting Administratiekantoor DNS Beheer BV). Deze beheert de aandelen, geeft certificaten uit en keert mogelijk op termijn dividend uit. Tevens heeft de STAK de rol van toezichthouder op de onderliggende vennootschappen.
De vennootschappen als rechtspersoon zijn noodzakelijk omdat we voor de financiering werken met het uitgeven van (certificaten op) aandelen.

BESTUUR DNS BEHEER BV

Het bestuur van DNS Beheer BV (holding) en de onderliggende bv’s bestaat uit:

  • Cok Buijs, voorzitter
  • Frank Brink, penningmeester
  • Paul van Buul, bestuurslid

De bestuurders zijn gezamenlijk bevoegd.CONTACT

DNS Beheer BV
Groenewoudseweg 322
6525 EL Nijmegen
E: info@debasisnijmegen.nl

KvK: 6747 2486
IBAN: NL73 RABO 0320 2894 43

De Basis Onroerend Goed BV
KvK: 7630 3470
IBAN: NL75 RABO 0348 3716 83

De Basis Exploitatie BV
KvK: 7629 7381
IBAN: NL44 RABO 0348 3746 66


Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen