De Basis - Guesthouse

Het Guesthouse zit in de voormalige backstage van Poppodium Doornroosje waar alle artiesten verbleven voor en na de show. Nu is het de plek waar muzikanten uit binnen- en buitenland kunnen overnachten. Het bestaat uit een gezamenlijke woonruimte met hierin 12 slaapplekken, verdeeld over 8 cabines: 4 eenpersoonscabines en 4 tweepersoonscabines. Op de gang vind je de pantry, douches, wc’s en washok.

Naast het boeken van losse cabines, is het ook mogelijk om het hele Guesthouse te huren. Je hebt dan het Guesthouse helemaal voor jezelf. Dit is perfect voor groepen vanaf zes personen. Zo is het een heel geschikte plek als je een writerscamp organiseert, een talentenweekend of brainstormsessie. Maar ook als je met je band of andere muzikanten samen wilt repeteren en opnemen in onze studio’s, is dit een perfecte plek om samen te overnachten.

Algemene voorzieningen

In de woonkamer staat een grote eettafel en banken om lekker op te chillen. Daarnaast zijn er spelletjes en boeken aanwezig om je mee te vermaken. In de pantry vind je een koelkast en alles om koffie en thee te maken. Natuurlijk kan je ook van het uitzicht en muzikale klanken in het pand genieten door de grote ramen!

Verder zijn er twee wastafels, toiletten en douches incl. douchegel aanwezig. Daarnaast is er een wasmachine en droger, mocht je je kleding even willen opfrissen.

Eenpersoonscabine

Deze cabine heeft een ruime bedstede (90 x 210 cm), een bureau met stoel, spiegel en wandhaakjes. Op je bed ligt een grote handdoek en oordopjes klaar. Net buiten de deur van je cabine vind je de garderobe kast waar je je kleding en andere spullen in kunt opbergen. Deze kast kun je op slot doen.

Tweepersoonscabine

Deze cabine heeft een ruime bedstede (160 x 210 cm), een bureau met stoel, spiegel en wandhaakjes. In de tweepersoonscabine vind je voor de rest dezelfde luxe als bij de eenpersoonscabine.

In- en uitchecken

Inchecken kan vanaf 14.00 uur, uitchecken tot 11.00 uur. Het in- en uitchecken gebeurt volledig zelfstandig via de zijingang van het gebouw. Meer informatie hierover ontvang je kort voor je verblijf. Op het terrein van de Basis is voldoende parkeergelegenheid. Dit terrein van de Basis is afgesloten met een toegangspoort die ’s avonds op slot gaat. In de Basis is nog een aparte ruimte waar je je kostbare apparatuur kunt stallen.
foto's: Willem Melssen

Prijzen (incl. BTW)

    
Eenpersoonscabine
€ 45,-
Tweepersoonscabine
€ 55,-
*Er geldt een minimum van vier personen voor een boeking in het Guesthouse.
*Deze prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 3,17 per persoon per nacht.

Huur volledig Guesthouse
 € 350,- (max. 12 personen)
*Deze prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 3,17 per persoon per nacht.

Reserveren & contact

Lijkt het je leuk om in het Guesthouse te overnachten? Mail dan Guesthouse@debasisnijmegen.nl. Vermeld hierbij de data en het aantal personen voor je boeking. Nadat je boeking bevestigd is, ontvang je een mailtje met hierin alle details over je verblijf. Lees hier de algemene voorwaarden die gelden.

Adres:

Guesthouse De Basis
Groenewoudseweg 322
6525 EL Nijmegen

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen