Writerscamps

SONAR

Aanmeldingen voor Summerschool, Laten Lukken en Seqeuencer verlopen via een selectieproces die plaatsvind na aanmelding op Sonar. Wil je je inschrijven voor één van de schrijverskampen? Maak dan vast een profiel aan op Sonar

Vorige edities


Ben je benieuwd naar de vorige edities van Summerschool, Laten Lukken of Sequencer? Klik op onderstaande links om de oproepen te lezen en een idee te krijgen van wat er gevraagd wordt. Aanmeldingen voor de nieuwe editie worden aangekondigd via onze socials, onze nieuwsbrief en website. Blijf op de hoogte en volg ons of schrijf je in voor de nieuwsbrief

Iedere zomer organiseert De Basis zogenaamde writerscamps. Gedurende een aantal dagen of dagdelen worden verschillende muzikanten en producers verwelkomd in De Basis om aan de slag te gaan met hun persoonlijke, muzikale ontwikkeling. Activiteiten variëren van het aanscherpen van live-optredens en het bijschaven van demo's in de repetitieruimte tot het verkennen van harmonieën in samenzang. In een inspirerende studio krijg je de tijd en ruimte om samen met anderen je eigen tracks en beats te creëren. Diverse coaches met verschillende specialismen zijn aanwezig om te begeleiden, passend bij de leervragen van de muzikanten en producers.

Om alle genres te bedienen, zijn er drie verschillende writerscamps die elk door onze talentmakelaars worden georganiseerd:

Summerschool

De Summerschool is bedoeld voor acts die al hun eerste stappen hebben gezet in de muziekwereld en zich verder willen ontwikkelen. Tijdens dit writerscamp word je bijgestaan door professionele coaches uit de Nederlandse muziekindustrie. Drie dagen lang creëren we samen met jou en deze coaches de ideale omgeving om je muziek tot in de puntjes uit te werken.

Laten Lukken

Onze talentmakelaar Hiphop organiseert een compleet verzorgd schrijverskamp voor beat producers en rappers uit Nijmegen en omstreken. Van het schrijven en opnemen van muziek tot het werken naar een complete release, alle facetten komen aan bod tijdens Laten Lukken. En dit alles onder begeleiding van industry professionals met een breed netwerk.

Sequencer

Dit is een speciaal traject voor producers uit de elektronische muziek die een volgende stap willen zetten in hun carrière. Het is een traject om te leren en een netwerk op te bouwen, en omvat een writerscamp van meerdere dagen. Er worden ook workshops gegeven die gericht zijn op muziekproductie. Maak jij elektronische muziek, zoals house, techno of acid? Dan is dit writerscamp iets voor jou.
Foto's

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen