Stichting De Basis (voluit Stichting De Basis Nijmegen) richt zich op talentontwikkeling in de popmuziek, elektronische muziek en hiphop.

Word onderdeel van De Basis!

Je kunt nog investeren in De Basis, koop een certificaat en word onderdeel van dit prachtige muzikale project! Met je certificaat steun je muzikaal talent en word je onderdeel van een exclusieve community, met toffe benefits.

DE BASIS: ORGANISATIE VOOR TALENTONTWIKKELING

Via een separate stichting houdt De Basis zich bezig met de bovenste drie lagen van de piramide van talentontwikkeling, namelijk:

A) Ontwikkelen en ontdekken van talent
B) Talentontwikkeling voor potentiële professionals
C) Topontwikkeling van (semi) professionals

Stichting De Basis gebruikt de fysieke locatie van De Basis BV tevens als haar werkruimte. Door de aanwezigheid van muziekprofessionals en mensen uit de muziekindustrie is deze plek een aantrekkelijke locatie voor talent en een plek waar muzikaal Nijmegen elkaar treft. Hier broeit, groeit en leeft popmuziek.

De Stichting beoogt het algemeen nut en heeft geen winstoogmerk. De financiering van de activiteiten geschiedt door middel van publieksinkomsten, donaties, subsidies van landelijke en lokale overheden en fondsen en sponsoring.

piramide voor talentontwikkeling piramide voor talentontwikkeling

BESTUUR STICHTING DE BASIS

Het bestuur van Stichting De Basis Nijmegen bestaat uit:

  • Desirée van Steenveldt, voorzitter
  • Zeno van Ditzhuijzen, penningmeester
  • Rob Kramer, bestuurslid
  • Johan Gijsen, bestuurslid
  • Simon Mamahit, bestuurslid


De bestuurders zijn gezamenlijk bevoegd.

BELONINGSBELEID

Aan bestuursleden kan een door het bestuur vast te stellen beloning toegekend worden. De beloning zal in verhouding staan tot de werkzaamheden voor een organisatie in een vergelijkbaar werkveld. Bestuursleden hebben recht op vergoeding van de door hen in de uitoefening van hun functie gemaakte kosten. Het bestuur is bevoegd een of meer personen in dienst te nemen en vrijwilligers bij de organisatie te betrekken. Ook salaris en arbeidsvoorwaarden worden door het bestuur vastgesteld.


CONTACT

Stichting De Basis Nijmegen
Groenewoudseweg 322
6525 EL Nijmegen
E: info@debasisnijmegen.nl

KVK: 7671 8492
RSIN nr: 860772864
Bank: NL35 RABO 0351 0146 83 t.n.v. Stichting De Basis Nijmegen


Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen