De verbouwing van het pand en de activiteiten van de Stichting worden mede mogelijk gemaakt door de volgende partijen:
VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.
Sinds 1895 zet Stichting Volksbelang zich in voor woningen van goede kwaliteit met een huurprijs die ook voor de mensen met de laagste inkomens betaalbaar is. De kwaliteit van wonen die wordt nagestreefd heeft ook betrekking op duurzaam bouwen, bijzondere architectuur, voorzieningen in de buurt en infrastructurele oplossingen. Behalve op sociale woningbouw richt de stichting zich ook op de huisvesting van bijzondere doelgroepen. Er is tevens aandacht voor experimenten en onderzoek binnen actuele huisvestingthema’s.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen