Nieuws

MARJOLEIN KOOIJMAN IS ONZE NIEUWE ARTISTIEK COÖRDINATOR

Artistiek en zakelijk leider Lisa Bos maakt met haar vertrek plaats voor niet één maar twee opvolgers. Nadat ze vorig jaar de organisatie stevig heeft neergezet, draagt ze het artistieke stokje over aan Marjolein Kooijman als artistiek coördinator, die per 6 maart aan de slag gaat.

Meer lezen 01-03-2023

(FLEX)WERKPLEKKEN EN KANTOORRUIMTE BESCHIKBAAR

We zijn altijd op zoek naar nieuwe gebruikers die ons pand kunnen verrijken. Creatieve mensen, makers of mensen die in de muziekindustrie werken. Ontwerpers, onderzoekers, ondernemers of ontdekkers: iedereen die zich herkent in waar De Basis voor staat, is welkom in ons gebouw. Op dit moment zijn we met name op zoek naar ZZP-ers, ondernemers en organisaties voor onze kantoorruimtes, maar er is ook nog ruimte in onze oefenruimte en binnenkort komt de liveroom vrij.

Meer lezen 19-02-2023

LOEV @ MERLEYN

LOEV is back! En anders dan je van ze gewend bent, namelijk een hele avond in teken van oude Nederlandse hiphop! Kom dansen op de iconische pokoes van o.a. Ronnie Flex, SFB en Jonna Fraser in Merleyn, Nijmegen opo 17 maart. Daarbij zal opkomende artiest Valli een live show geven, die onlangs z’n eerste single heeft uitgebracht genaamd “Magisch”.

Meer lezen 12-02-2023

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen