Talentontwikkeling

De Basis is een plek waar talenten zich ontwikkelen, waar muzikanten creëren en waar ontmoeting en kruisbestuiving plaatsvindt tussen diverse schakels in de muziekscene. Naast fysieke ruimte, functioneert De Basis ook als netwerkorganisatie die mensen, organisaties en werelden bij elkaar brengt. Een plek waar ruimte is voor experiment en waar vernieuwende producten en programma’s ontstaan doordat de randvoorwaarden kloppen.
Aan de ene kant is de Basis dus een bedrijfsverzamelgebouw, en aan de andere kant een platform voor talentontwikkeling in de stad met aanvullend toptalent trajecten.

Het platform voor talentontwikkeling wordt vormgegeven door drie talentmakelaars (pop, urban en dance), resulterend in verschillende activiteiten: live muziekavonden (Schuum), muzikantencafés (Schuum), Yung Talents, Loev, GUAP, NEW en De Rotatie.

De Basis werkt ook aan top-talentontwikkeling voor twee excellente acts per jaar. Middels een meerjarig traject begeleidt De Basis muzikaal talent intensief in een op maat gemaakt traject. Cassandra Onck en Miriam Moczko zijn twee van de muzikanten die elk vanuit een ander uitgangspunt het aanwezige netwerk en de kennis van De Basis gebruiken om hun plannen uit te voeren.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen