Muzikantencafé

Muzikantencafé is de gezellige netwerkavond in Nijmegen waar je kennis kunt opdoen en in contact komt met andere (Nijmeegse) muzikanten. Maandelijks nodigt Schuum verschillende experts uit die je van alles kunnen vertellen over de muziekgerelateerde onderwerpen. Ieder café behandelen we een ander thema!

Tijdens het muzikantencafé staan kennisdeling en ontmoeting centraal. Kennisdeling wordt vergroot doordat de avonden in het thema staan van een actueel onderwerp uit de muziekindustrie. Door de interactieve insteek worden muzikanten en professionals op laagdrempelige wijze met elkaar in contact gebracht en krijgen ze de mogelijkheid om één op één vragen te stellen. Regelmatig zijn de onderwerpen van de muzikantencafés scene overstijgend: op die avonden maken de talentmakelaars pop, hiphop en elektronische muziek samen een afwisselend programma.

Heb je een goed idee voor een volgend muzikantencafé? Stuur dan een berichtje naar: pieter@debasisnijmegen.nl
Foto's

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen