LOEV

Onder de naam LOEV organiseert de talentmakelaar Hiphop een clubavond, meestal in Merleyn, gericht op lokaal urban talent. Gedurende de avond treden diverse opkomende talenten uit de Nijmeegse hiphop scene op. Het doel is, net als bij de live avond van Schuum, het faciliteren van een laagdrempelig podium aan lokaal talent om meer podiumervaring op te doen. Waar in Nijmegen tot op heden nog weinig plekken met goede faciliteiten waar urban talent terecht kon, sluiten de avonden van LOEV naadloos aan op de wensen van de scene en artiesten.
In februari 2020 vond de eerste, uitverkochte editie van LOEV plaats. Daarna volgden nog meer succesvolle edities. De avonden van LOEV worden idealiter twee maandelijks georganiseerd. Daarnaast organiseren we LOEV XL tijdens de Vierdaagsefeesten op het Valkhof Festival. Ben jij er ook bij?
LOEV @ Kronkel | 22 oktober 
Studiokunde | Okt - Dec
LOEV @ Merleyn| 16 dec
LOEV/De Basis X 24 uur van Nijmegen | 16 + 17 dec 
Video's

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen