LOEV

Waar en wanneer is LOEV?

Op 16 december is het weer zover! LOEV keert terug naar Merleyn met een stevige, female-only line-up. Wie er precies op het podium of achter de draaitafel zal staan, wordt nog bekend gemaakt. Maar zet deze zeker alvast in je agenda, want het wordt sowieso een feestje die je niet wilt missen!

Datum: 16 december 2023 
Locatie: Merleyn, Hertogstraat 13
Start: 22:00
Line-up: ntb

LOEV clubavond


Onder de naam LOEV organiseert de talentmakelaar Hiphop een clubavond, meestal in Merleyn, gericht op lokaal urban talent. Gedurende de avond treden diverse opkomende talenten uit de Nijmeegse hiphop scene op. Het doel is, net als bij de live avond van Schuum, het faciliteren van een laagdrempelig podium aan lokaal talent om meer podiumervaring op te doen. Waar in Nijmegen tot op heden nog weinig plekken met goede faciliteiten waar urban talent terecht kon, sluiten de avonden van LOEV naadloos aan op de wensen van de scene en artiesten. 
In februari 2020 vond de eerste, uitverkochte editie van LOEV plaats. Daarna volgden nog meer succesvolle edities. De avonden van LOEV worden idealiter twee maandelijks georganiseerd. Daarnaast organiseren we LOEV XL tijdens de Vierdaagsefeesten op het Valkhof Festival. Wil je meer weten over LOEV of wil je in contact komen met onze talentmakelaar Hiphop? Stuur dan een berichtje naar aziz@debasisnijmegen.nl.
Video's

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen