SUMMERSCHOOL 2024

FOCUS JE VOLLEDIG OP HET MAAKPROCES

De Basis organiseert deze zomer weer een Summerschool voor (regionaal) muzikaal talent. Van 21 t/m 23 augustus verwelkomen wij acts in De Basis om aan de slag te gaan met hun persoonlijke artistieke ontwikkelvraag. Denk hierbij aan het aanscherpen van je liveshow, het schaven aan demo’s in de repetitieruimte of het uitpluizen van mooie harmonieën in de samenzang. 

Hierbij word je geholpen door professionele coaches uit de Nederlandse muziekindustrie. Drie dagen lang creëren wij met jou en deze coaches de ideale bubbel om jullie muziek tot op de puntjes uit te werken. De Summerschool is bedoeld voor acts die hun eerste stappen al hebben gemaakt in de muziekwereld en zich graag verder willen ontwikkelen.
Concreet betekent dit:
  • Je hebt minstens 1 release op je naam staan (track, EP of album) 
  • Je hebt live-ervaring van minstens 1 tour of andere relevante ervaring die je aantoont via een muzikaal CV 
  • Je bent gemotiveerd om stappen te zetten in je muzikale en artistieke ontwikkeling. 
  • Je hebt een doelgerichte vraag waar je tijdens de Summerschool mee aan de slag wil
  • Je bent de gehele periode van de Summerschool beschikbaar (21 t/m 23 augustus). De Basis verzorgt twee overnachtingen en alle maaltijden zodat je ook daadwerkelijk in een driedaagse bubbel komt.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven tot 6 juni via SONAR. Een selectiecommissie bepaalt de uiteindelijke samenstelling van deelnemers. Er is in totaal plek voor vijf acts en er wordt van elke deelnemer een bijdrage van 75 euro (p.p.) gevraagd. In ruil hiervoor kan je ongestoord werken aan je nieuwe muziek en ben je geheel voorzien van eten, drinken, slaapplaatsen en werkruimtes. De Summerschool wordt mede mogelijk gemaakt door productiehuis BRUT, De Basis, Doornroosje, ArtEZ conservatorium Enschede en Poppunt Gelderland en Gemeente Nijmegen.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen