Schuum

Waar en wanneer is er weer een Schuum?

Op 28 september 2023 organiseren we weer een editie van Schuum. Ditmaal in het café van De Basis! Hier luisteren we vanaf 20:30 naar de intieme muziek, spoken word en eigenzinnige composities van Kid On The Run. De hypnotiserende downtempo, jazz en elektronica van het eigenzinnige Nijmeegse muziekgezelschap Geminga lanceert daarna het hart van de luisteraar met lichtsnelheid naar hogere atmosferen. Daarna mag Maui Malini met band haar ijzersterke pop-rock waar je de euforie en pijn uit het leven van een jonge vrouw in terug hoort, laten horen. 

Inloop: 20:00
Start 20:30
Verwachte eindtijd: 23:00
met: Geminga, Kid On The Run & Maui Malini

Schuum spreekuur

Beginnende muzikanten kunnen sinds kort ook langs komen voor een adviesgesprek bij Schuum in De Basis. Iedere woensdag tussen 15:00 en 16:00 maakt de Talentmakelaar Pop tijd vrij voor het Schuum spreekuur! Ook leuk: als je er toch bent kun je meteen een kijkje nemen in De Basis.

Wil je langskomen tijdens het Schuum spreekuur? Stuur dan een berichtje naar guus@debasisnijmegen.nl

Live avond Schuum

Iedere maand programmeren we lokale artiesten op een wisselende plek in Nijmegen. Wij sporen de crème de la crème voor je op: van ruwe diamant tot muziekveteraan. Nieuwe acts ontdek je bij de live avond van Schuum!

Iedere maand organiseert onze Talentmakelaar Pop onder de naam Schuum live muziek op wisselende plekken in de stad. Tijdens deze avonden zijn artiesten van alle niveaus welkom, mits de muziek zelf geschreven is. De avonden zijn intiem en toegankelijk doordat ze in lokale horeca en andere culturele podia worden georganiseerd. De avonden spelen enerzijds een rol in het ontdekken van nieuwe muziek en anderzijds is het een plek waar gelijkgestemden elkaar ontmoeten en nieuwe contacten opdoen. Om een opmerking van een Nijmeegse muzikant te citeren:
"Het zijn avonden waar iedereen die de Nijmeegse muziekscene een warm hart toe draagt bij elkaar komt. En dat miste er toch wel een beetje. Nieuwe bands uit de stad ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten is een supercombinatie.’’

Wil je zelf een keer komen spelen en maak je zelfgeschreven muziek? Stuur dan een berichtje naar Guus@debasisnijmegen. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de maandelijkse Schuum nieuwsbrief!
Foto's
Video's

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen