Schuum

WAAR EN WANNEER IS ER WEER EEN SCHUUM?

Op 19 september is het weer zover. Dit keer doen we het weer in Dollars. Daar vinden we drie toffe nieuwe Nijmeegse acts.  Schuum je met ons mee?

Datum: 19 september 
Locatie: Dollars
Inloop: 20:00
Start 20:30
Line-up: Epirus, Don't Forget The Joker, LINEAL

Schuum spreekuur

Beginnende muzikanten kunnen sinds kort ook langs komen voor een adviesgesprek bij Schuum in De Basis. Iedere woensdag tussen 15:00 en 16:00 maakt de Talentmakelaar Pop tijd vrij voor het Schuum spreekuur! Ook leuk: als je er toch bent kun je meteen een kijkje nemen in De Basis.

Wil je langskomen tijdens het Schuum spreekuur? Stuur dan een berichtje naar guus@debasisnijmegen.nl

Live avond Schuum

Iedere maand programmeren we lokale artiesten op een wisselende plek in Nijmegen. Wij sporen de crème de la crème voor je op: van ruwe diamant tot muziekveteraan. Nieuwe acts ontdek je bij de live avond van Schuum!

Iedere maand organiseert onze Talentmakelaar Pop onder de naam Schuum live muziek op wisselende plekken in de stad. Tijdens deze avonden zijn artiesten van alle niveaus welkom, mits de muziek zelf geschreven is. De avonden zijn intiem en toegankelijk doordat ze in lokale horeca en andere culturele podia worden georganiseerd. De avonden spelen enerzijds een rol in het ontdekken van nieuwe muziek en anderzijds is het een plek waar gelijkgestemden elkaar ontmoeten en nieuwe contacten opdoen. Om een opmerking van een Nijmeegse muzikant te citeren:
"Het zijn avonden waar iedereen die de Nijmeegse muziekscene een warm hart toe draagt bij elkaar komt. En dat miste er toch wel een beetje. Nieuwe bands uit de stad ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten is een supercombinatie.’’

Wil je zelf een keer komen spelen en maak je zelfgeschreven muziek? Stuur dan een berichtje naar pieter@debasisnijmegen.nl Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de maandelijkse Schuum nieuwsbrief!
Foto's
Video's

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen