BESCHIKBARE RUIMTES

Op 1 oktober 2021 heeft De Basis haar deuren voor haar eerste residents geopend. Op dit moment zijn er nog een aantal dagdelen beschikbaar in onze oefenruimte, is er nog plek voor (vaste) flexwerkers op ons flex-kantoor en komt een van onze grooste studio's, de liveroom, vanaf 2023 vrij. Meer informatie over deze ruimtes vind je verderop op deze pagina.

De Basis is voor deze plekken nog op zoek naar nieuwe ambitieuze makers, organisaties en ondernemers in de muziekindustrie, die een werkplek willen innemen in een iconisch pand vol muziekgeschiedenis.


Foto's: Willem Melssen

Heb jij interesse in de oefenruimte of een plek op ons flexkantoor, meld je dan onderaan deze pagina aan als maker, organisatie of ondernemer. Wil je graag een plek in De Basis, maar zit er op dit moment geen geschikte ruimte voor je tussen? Geef je interesse dan ook door, zodat we je kunnen benaderen als er een plek vrij komt.

Hoe gaat het verder?
Een commissie bestaande uit professionals uit de muziekindustrie zal de inschrijvingen beoordelen en een mooie mix van makers, muziekondernemers en -organisaties samenstellen als residents van De Basis.  Op dit moment bekijken we de binnenkomende aanmeldingen per inschrijving en zullen we een losse afspraak maken met de commissie. Dit kan enkele weken in beslag nemen.

Liveroom

1.44 Liveroom

De Liveroom op de begane grond is een oefenruimte die geheel naar eigen gebruik ingericht kan worden. De ruimte is ook via een buitendeur te bereiken zodat in- en uitladen zo gebeurd is. Er zijn opslagruimtes in het pand aanwezig die tegen een kleine meerprijs gebruikt kunnen worden.

Oppervlakte
49 m2


Kosten
€ 786,76 excl. servicekosten


Beschikbaarheid
vanaf 1-1-2023

Het delen van deze studio met één of twee andere residents behoort tot de mogelijkheden.

Oefenruimte

0.21 Repetitieruimte souterrain

De repetitieruimte in het souterrain is een oefenruimte die voor een (of meerdere) vaste dagdeel per week gebruikt kan worden. In deze ruimte zijn een backline en diverse technische faciliteiten aanwezig. Er zijn opslagruimtes aanwezig die tegen een kleine meerprijs gebruikt kunnen worden, zodat je je materialen niet steeds heen en weer hoeft te sjouwen. Hier zijn er nog enkele van beschikbaar.

Oppervlakte: 30 m2
Aanwezig in de ruimte: drumstel, basamp, 2 gitaaramps, PA-systeem, 3 microfoons met XLR’s, microonstandaards

Kosten vast dagdeel in de week: € 151,57 per maand (incl. servicekosten)


Beschikbaarheid:

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
09h-14hVrijVrijVrijVrij
BezetVrijVrij
14h-19hVrij
VrijVrijVrij
BezetBezet
Bezet
19h-24hBezetBezetBezetBezet
Bezet
VrijOptie

Overige werkruimtes

2.151 Co-/flexwerkruimte

De flexruimte is een co-working space van 73 m2. De ruimte is voorzien van een grote glazen raampartij, waardoor de ruimte erg toegankelijk en vriendelijk oogt. Als je binnenkomt staat er een grote ronde tafel met zes plekken en ernaast staan vier bureaus. De vliering die met een trap te bereiken is biedt nog zes extra werkplekken. Verder zijn er kluisjes aanwezig om spullen op te kunnen bergen en is er buiten de ruimte een keukentje dat gebruikt kan worden..

Een plek in de flexwerkruimte kan voor één dag per week, tot 20 uur per week of fulltime afgenomen worden.

Gebruikshoeveelheid

Vergoeding incl. servicekosten
Flexplek - één dag één dag p/w€ 52,21
Flexplek - parttimetot 20u p/w€ 90,94
Vaste plek - fulltimetot 40u p/w€ 151,57
1.62 Creatieve werkplaats met opslagruimte (in optie)

De creatieve werkplaats aan de achterzijde van het gebouw is een lichte ruimte op de begane grond met grote ramen aan de gevel. Deze ruimte is vanwege de grote berging ideaal als werkplaats, maar kan ook als kantoor gebruikt worden. Binnen de ruimte bevindt zich een trap naar de opslag in het souterrain. De ruimte is momenteel in de afrondende fase en zal kaal en stofvrij worden opgeleverd.

RuimteOppervlakteVergoeding/mndServicekosten*
Werkplaats30 m2€ 355,67Ja
Opslagruimte40 m2€ 133,38Nee
Totaal70 m2€ 489,05

*De servicekosten zijn op nacalculatie, deze zullen rond de € 35,- per m2 per jaar liggen.

Meld je hieronder aan!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen