MUZIKANTENCAFÉ: TIKTOK & ONLINE PRESENCE

Muzikantencafé is dé avond voor Nijmeegse muzikanten en geïnteresseerden om kennis op te doen en te delen. Bij elke editie nodigen we een andere expert uit die je alles kan vertellen over een specifiek aspect van de muziekscene. Elke editie staat in het teken van een ander thema, dit keer op maandag 23 oktober:

TIKTOK & ONLINE PRESENCE

HOE BLIJF JE BIJ JEZELF?


Maak werk van je online presence en bereik het publiek dat je wilt bereiken tijdens het muzikantencafé van 23 oktober. Leer hoe je TikTok kunt inzetten als muzikant, en hoe je andere sociale platformen voor je kunt laten werken. Een absolute must voor elke muzikant die succesvol wil zijn zonder in social media chaos te verdwalen. 
Lunya van Wunnik is een freelance journalist en content creator gevestigd in Nijmegen. Met een achtergrond in de journalistiek en een huidige master in literatuur, heeft ze zich gespecialiseerd in het vertellen van boeiende verhalen en het creëren van creatieve content, zowel online als op sociale media. Ze is video- en eindredacteur bij IntoNijmegen en (beeld)redacteur bij Omroep Gelderland, waar ze zich bezighoudt met sociale media, videomontage en schrijven. Naast haar werk in de journalistiek en media, heeft Lunya ook een passie voor muziek. Ze is lid van de rockband MOENEN en ex-resident van De Basis. 
Manon Berghuis is een professional met een achtergrond in Communicatie Multimedia Design. Ze heeft ervaring opgedaan bij BNNVARA. Daar was ze verantwoordelijk voor het creëren van content voor sociale media en het bedenken van innovatieve concepten voor online series en andere media-uitingen. Na haar tijd bij BNNVARA maakte Manon de overstap naar Omroep Gelderland, waar ze begon met het produceren van online video's en later deel uitmaakte van de social media redactie. Haar veelzijdige rol omvat het bedenken van posts, het creëren van online content en het coördineren van kanalen zoals TikTok.

Tijdens het muzikantencafé gaan we het hebben over het creeëren van content voor social media, de do's en de dont's, wat werkt er nu écht en hoe de f*** gebruik je TikTok als muzikant. Schrijf je vragen op, meld je aan en brand los op 23 oktober.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via het onderstaande formulier.

Waar: De Basis Café
Wanneer: 23 oktober 2023
Inloop: 19.30 uur
Start: 20.00 uur
Bar: open (pin-only!)

Input voor een volgend muzikantencafé? Contact: guus@debasisnijmegen.nl

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen