Waltzburg

Waltzburg maakt indiepop die zich ergens tussen Kevin Morby en Vampire Weekend bevindt. Bij gebrek aan geld en wereldfaam noemt Waltzburg zichzelf een vriendenband. De wereld van Waltzburg bestaat uit gelaagde en energieke songs, die vol tegenstrijdigheden zitten en het alledaagse bestaan bevragen. Met vijf bandleden op het podium worden de nummers omgezet naar een energiek en dansbaar geheel. Juist die balans zorgt voor de kracht van deze vriendengroep, die het soms niet al te luchtige leven weer een heel stuk leuker én dragelijker maakt. Op deze bijzondere avond in het Openluchttheater Goffert brengt Waltzburg niet alleen zichzelf, maar ook een tweetal bevriende bands mee: Figgie en Teddy’s Hit.
Foto's

Video's

Wist je dat

Waltzburg een nieuwe voorraad elpees binnen hebben. En die is nét een beetje vetter dan de eerste druk. Geperst op ivoorwit vinyl, met nieuwe tekeningen op de innersleeve door Menno Krivokutya en een paar extra easter eggs. Kortom, Cut the Wire, maar dan de special edition.

Wil je er een hebben? Stuur dan een mailtje naar waltzburg@gmail.com.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen