DE GELUIDSTAFEL

Wil je sparren over het schrijven van die ene song? Mist er nog iets in dat refrein, maar je weet niet wat het is? Laat je werk horen tijdens De Geluidstafel op dinsdag mei en ontvang direct feedback van andere muzikanten. 

How to feedback?

Het werkt zo: jij stuurt een track in en laat deze bij De Geluidstafel horen in het café van De Basis. Samen gaan we je vraag beantwoorden en krijg je tips van andere muzikanten die misschien ook met een eigen muzikaal vraagstuk zitten. In een veilige omgeving luisteren en kijken we naar elkaars werk en geven we feedback, want wie weet heeft een andere muzikant dé gouden tip die jou vooruit helpt. Wil je liever gewoon komen luisteren en feedback geven? Dan kan ook! Zolang het maar nuttige feedback is die met respect wordt geuit.

Je vraag kan over een breed scala aan onderwerpen gaan, zoals songwriting, songmixing, mastering, productie, vormgeving of inhoudelijk/artistiek. Binnen anderhalf uur beluisteren en bekijken we zoveel mogelijk werk. Komt jouw werk niet aan bod? Geen zorgen, we nemen het gewoon mee naar de volgende Geluidstafel.

Wanneer: dinsdag 3 september
Inloop 19:30 uur
Start: 20:00 uur
Locatie: De Basis Café

Schrijf je nu in en kom luisteren! We vragen je bij De Basis om een kleine bijdrage. Dit doen we onder het 'pay what you can'-principe aan de bar als je deze avond langskomt! 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen