BESCHIKBARE RUIMTES

In 2021 opende De Basis haar deuren voor de eerste residents. Stuk voor stuk ambitieuze makers, organisaties en/of ondernemers in de muziekindustrie. Samen zijn we De Basis: dé muzikale broedplaats in Nijmegen, in een iconisch gebouw vol muziekgeschiedenis.

Werkplekken, studio's en kantoorruimte beschikbaar 

We zijn altijd op zoek naar nieuwe gebruikers die ons pand kunnen verrijken. Creatieve mensen, makers of mensen die in de muziekindustrie werken. Ontwerpers, onderzoekers, ondernemers of ontdekkers: iedereen die zich herkent in waar De Basis voor staat, is welkom in ons gebouw. Op dit moment zijn we met name op zoek naar ZZP-ers, ondernemers en organisaties voor onze kantoorruimtes, maar er is ook nog ruimte in onze oefenruimte en binnenkort komt de liveroom vrij. Scroll daarvoor verder naar beneden.


Waarom werken in De Basis

Er zijn meer mogelijkheden om te flexwerken of kantoor te houden in Nijmegen. Maar er is er maar één waar je je midden in de bruisende Nijmeegse muziekscene bevindt. Je kantoor in De Basis levert je niet alleen een inspirerende werkomgeving waar in alle hoeken muziek wordt gemaakt, maar ook een duurzaam netwerk waar je kunt sparren met andere flexwerkers of organisaties die hier gevestigd zijn en waar gemakkelijk samenwerkingen worden aangaan. Ook drinkt men graag een drankje met elkaar tijdens een live event in De Basis en worden en de residents betrokken bij het maken van programma. Kortom: een levendige, muzikale werkomgeving waar serieus én met een glimlach gewerkt en gecreëerd wordt.

Info en aanmelden

Zie jij jezelf al elke dag ons kleurrijke pand binnenlopen? Meld je hieronder aan als maker, organisatie of ondernemer. Een commissie bestaande uit professionals uit de muziekindustrie beoordeelt de aanmeldingen om een mooie mix van ambitieuse makers, muziekondernemers en organisaties te creëren. Heb je vragen of wil je een keer langskomen om de ruimtes te bekijken, neem dan contact op met Wouter van Dam via wouter@debasisnijmegen.nl.

De Flexruimte voor ZZP-ers 

Per direct beschikbaar

De flexruimte is een co-working space van 73 m2. De ruimte is voorzien van een grote glazen raampartij, waardoor de ruimte erg toegankelijk en vriendelijk oogt. Bij binnenkomst in de ruimte staat er een grote ronde tafel met zes werkplekken en ernaast staan vier bureaus. De vliering die met een trap te bereiken is, biedt nog zes extra werkplekken. Verder zijn er kluisjes aanwezig om spullen op te kunnen bergen, is er goede wifi en is er buiten de ruimte een keukentje dat gebruikt kan worden.

Een plek in de flexwerkruimte kan voor één dag per week, tot 20 uur per week of fulltime afgenomen worden.

Gebruikshoeveelheid
Vergoeding incl. servicekosten 
Flexplek - één dag één dag p/w € 52,21
Flexplek - parttime tot 20u p/w€ 90,94
Vaste plek - fulltime tot 40u p/w€ 151,57

Foto: Willem Melssen 

Kantoorruimte 2.132 met vide

Dit lichte kantoor op de eerste verdieping heeft grote ramen aan de zijkant van het gebouw en heeft een vide met extra werkplekken. Naast dit kantoor zit een ruimte die door de huidige gebruiker als vergaderruimte wordt gebruikt. Deze ruimte kan eventueel samen met het kantoor worden gehuurd, maar dit hoeft niet. De vergaderruimte heeft ramen naar binnen, dat uitkijkt op een gangetje. Wanneer de (vergader)ruimte met het kantoor wordt afgenomen, hoort het gangetje ook bij de kantoorruimte.

Alleen kantoorruimte
Oppervlakte kantoorruimte 2.13252m2 waarvan 29m2 beneden
en 23 m2 boven
Kosten kantoorruimte 2.132 € 735,00 ex btw per maand*
Voorschot servicekosten
€ 142,92 ex btw per maand
Beschikbaar per1-5-2023

Kantoorruimte & vergaderruimte
Oppervlakte kantoorruimte 2.13252 m2 
Oppervlakte extra (vergader)ruimte 2.13114 m2
Oppervlakte halletje06 m2
Totale oppervlakte 72 m2
Beschikbaar per1-5-2023
Kosten totaal€ 899,00 ex btw per maand*
Voorschot servicekosten beide ruimtes€ 180,84 ex btw per maand

* prijzen zijn volgens het prijspijl dat geldt tot 30-6-2023. Per 1-7-2023 worden de prijzen verhoogd met het consumenten prijs
indexcijfer

Op de verdieping waar dit kantoor zit is een keukentje aanwezig voor gezamenlijk gebruik en een vergaderruimte die met alle andere gebruikers gedeeld wordt. Verder zijn er in het gebouw verschillende zitjes, is er goed internet aanwezig en kan er overdag ook gebruik worden gemaakt van de ruimte van het café. Wil je een ruimte helemaal privé gebruiken voor bijvoorbeeld een speciale bijeenkomst, prive-meeting, etc dan is het mogelijk om deze er per dagdeel te huren.


 

Kantoorruimte 2.143 

Deze kantoorruimte van 15m2 ligt op de eerste verdieping aan de zijkant van het gebouw. Het is een ruimte die momenteel in gebruik is door twee verschillende partijen die het gebruik ervan onderling hebben verdeeld en daarmee ook de kosten van het gebruik samen delen. De ruimte zal vanaf mei 2023 voor circa drie dagen per week beschikbaar zijn en zal worden gedeeld met De Liedjesfabriek.Oppervlakte Circa 15 m2  (± 3,50m x 4,10m)

Beschikbaar per 1-8-2023
Kosten € 116,71 ex btw per maand bij het delen van de ruimte

Voorschot servicekosten
€ 20,42 ex btw per maand


Er is in het gebouw een keuken aanwezig voor gezamenlijk gebruik en een vergaderruimte die met de andere gebruikers gedeeld wordt. Verder is er goed internet in het gebouw aanwezig en zijn er verschillende zitjes waar gebruik van kan worden gemaakt. Ook is overdag meestal het café beschikbaar om bijvoorbeeld mensen te ontvangen. Wil je een ruimte helemaal privé gebruiken voor een speciale bijeenkomst, een privé meeting, etc. dan is het mogelijk om ze per dagdeel te huren.

Kantoorruimte 2.12 

Dit langwerpige kantoor zit op de eerste verdieping aan de voorzijde van het gebouw. Ook deze ruimte is lekker licht en heeft een raam. Dit kantoor kan alleen gehuurd worden, of bij meerdere geïnteresseerden die de ruimte niet fulltime gebruiken, is delen met een andere partij mogelijk.

OppervlakteCirca 13 m2 (± 5,20m x 2,40m)
Beschikbaar perIn overleg
Kosten € 221 ex btw per maand*
Voorschot servicekosten € 37,92 ex btw per maand

* prijzen zijn volgens het prijspijl dat geldt tot 30-6-2023. Per 1-7-2023 worden de prijzen verhoogd met het  consumenten prijs index-cijfer

Op dezelfde verdieping is een keuken aanwezig voor gezamenlijk gebruik en een vergaderruimte die met de alle andere gebruikers gedeeld wordt. Verder zijn er in het gebouw verschillende zitjes, is er goed internet aanwezig en kan er overdag ook gebruik worden gemaakt van de café ruimte. Wil je een ruimte helemaal privé gebruiken voor bijvoorbeeld een speciale bijeenkomst of privé meeting, dan is het mogelijk om deze er per dagdeel te huren.

 

Plattegrond van de kantoorruimtes op de eerste verdieping

Liveroom

1.44 Liveroom

De Liveroom op de begane grond is een oefenruimte die geheel naar eigen gebruik ingericht kan worden. De ruimte is ook via een buitendeur te bereiken zodat in- en uitladen zo gebeurd is. Er zijn opslagruimtes in het pand aanwezig die tegen een kleine meerprijs gebruikt kunnen worden.

Oppervlakte
49 m2


Kosten
€ 786,76 excl. servicekosten


Beschikbaarheid
vanaf 1-7-2023

Het delen van deze studio met één of twee andere residents behoort tot de mogelijkheden.


Bekijk ook deze studioruimte van 45m2 die je kunt delen met The Super Soakers en Misprint. 

Oefenruimte

0.21 Repetitieruimte souterrain

De repetitieruimte in het souterrain is een oefenruimte die voor een (of meerdere) vaste dagdeel per week gebruikt kan worden. In deze ruimte zijn een backline en diverse technische faciliteiten aanwezig. Er zijn opslagruimtes aanwezig die tegen een kleine meerprijs gebruikt kunnen worden, zodat je je materialen niet steeds heen en weer hoeft te sjouwen. Hier zijn er nog enkele van beschikbaar.

Oppervlakte: 30 m2
Aanwezig in de ruimte: drumstel, basamp, 2 gitaaramps, PA-systeem, 3 microfoons met XLR’s, microonstandaards

Kosten vast dagdeel in de week: € 151,57 per maand (incl. servicekosten)


Beschikbaarheid:

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
09h-14hVrijVrijVrijVrij
Optie
VrijVrij
14h-19hVrij
VrijVrijVrij
Komt vrij
Bezet
Bezet
19h-24hBezetBezetBezetBezet
Bezet
VrijBezet

Bekijk ook eens deze studioruimte van 45m2 die je kunt delen met The Super Soakers en Misprint. 

Overige werkruimte

1.62 Creatieve werkplaats met opslagruimte (in optie)

De creatieve werkplaats aan de achterzijde van het gebouw is een lichte ruimte op de begane grond met grote ramen aan de gevel. Deze ruimte is vanwege de grote berging ideaal als werkplaats, maar kan ook als kantoor gebruikt worden. Binnen de ruimte bevindt zich een trap naar de opslag in het souterrain. De ruimte kent zzelf geen wateraansluiting, in het gebouw kan je gebruik maken van de gezamelijke pantry's, zitjes, toiletten, etc. De ruimte is momenteel in de afrondende fase en zal kaal worden opgeleverd.


Oppervlakte werkruimte
30 m2


Oppervlakte bergruimte
40 m2


Kosten
€ 590,00 excl. servicekosten


Voorschot servicekosten
€  87,50
Meld je hieronder aan voor een bezichtiging!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen