BESCHIKBARE RUIMTES

In 2021 opende De Basis haar deuren voor de eerste residents. Stuk voor stuk ambitieuze makers, organisaties en/of ondernemers in de muziekindustrie. Samen zijn we De Basis: dé muzikale broedplaats in Nijmegen, in een iconisch gebouw vol muziekgeschiedenis.

Werkplekken, studio's en kantoorruimte

We zijn altijd op zoek naar nieuwe gebruikers die ons pand kunnen verrijken. Creatieve mensen, makers of mensen die in de muziekindustrie werken. Ontwerpers, onderzoekers, ondernemers of ontdekkers: iedereen die zich herkent in waar De Basis voor staat, is welkom in ons gebouw.


Waarom werken in De Basis

Er zijn meer mogelijkheden om te flexwerken of kantoor te houden in Nijmegen. Maar er is er maar één waar je je midden in de bruisende Nijmeegse muziekscene bevindt. Je kantoor in De Basis levert je niet alleen een inspirerende werkomgeving waar in alle hoeken muziek wordt gemaakt, maar ook een duurzaam netwerk waar je kunt sparren met andere flexwerkers of organisaties die hier gevestigd zijn en waar gemakkelijk samenwerkingen worden aangaan. Ook drinkt men graag een drankje met elkaar tijdens een live event in De Basis en worden en de residents betrokken bij het maken van programma. Kortom: een levendige, muzikale werkomgeving waar serieus én met een glimlach gewerkt en gecreëerd wordt.

Info en aanmelden

Zie jij jezelf al elke dag ons kleurrijke pand binnenlopen? Meld je hieronder aan als maker, organisatie of ondernemer. De Basis streeft naar het creëren van een mooie mix van ambitieuze makers, muziekondernemers en organisaties. Heb je vragen of wil je een keer langskomen om de ruimtes te bekijken, neem dan contact op met Bram Bisperink via bram@debasisnijmegen.nl.

De Flexruimte voor ZZP-ers 

Per direct beschikbaar

De flexruimte is een co-working space van 73 m2. De ruimte is voorzien van een grote glazen raampartij, waardoor de ruimte erg toegankelijk en vriendelijk oogt. Bij binnenkomst in de ruimte staat er een grote ronde tafel met zes werkplekken en ernaast staan vier bureaus. De vliering die met een trap te bereiken is, biedt nog zes extra werkplekken. Verder zijn er kluisjes aanwezig om spullen op te kunnen bergen, is er goede wifi en is er buiten de ruimte een keukentje dat gebruikt kan worden.

Een plek in de flexwerkruimte kan voor één dag per week, tot 20 uur per week of fulltime afgenomen worden.

Gebruikshoeveelheid
Vergoeding incl. servicekosten 
Flexplek - één dag één dag p/w € 52,21
Flexplek - parttime tot 20u p/w€ 90,94
Vaste plek - fulltime tot 40u p/w€ 151,57

Foto: Willem Melssen 

Kantoorruimte 2.143 

Deze kantoorruimte van 15m2 ligt op de eerste verdieping aan de zijkant van het gebouw. Het is een ruimte die momenteel in gebruik is door twee verschillende partijen die het gebruik ervan onderling hebben verdeeld en daarmee ook de kosten van het gebruik samen delen. De ruimte zal vanaf mei 2023 voor circa drie dagen per week beschikbaar zijn en zal worden gedeeld met De Liedjesfabriek.Oppervlakte Circa 15 m2  (± 3,50m x 4,10m)

Beschikbaar per 1-8-2023
Kosten € 116,71 ex btw per maand bij het delen van de ruimte

Voorschot servicekosten
€ 20,42 ex btw per maand


Er is in het gebouw een keuken aanwezig voor gezamenlijk gebruik en een vergaderruimte die met de andere gebruikers gedeeld wordt. Verder is er goed internet in het gebouw aanwezig en zijn er verschillende zitjes waar gebruik van kan worden gemaakt. Ook is overdag meestal het café beschikbaar om bijvoorbeeld mensen te ontvangen. Wil je een ruimte helemaal privé gebruiken voor een speciale bijeenkomst, een privé meeting, etc. dan is het mogelijk om ze per dagdeel te huren.

Oefenruimte

0.21 Repetitieruimte souterrain

De repetitieruimte in het souterrain is een oefenruimte die voor een (of meerdere) vaste dagdeel per week gebruikt kan worden. In deze ruimte zijn een backline en diverse technische faciliteiten aanwezig. Er zijn opslagruimtes aanwezig die tegen een kleine meerprijs gebruikt kunnen worden, zodat je je materialen niet steeds heen en weer hoeft te sjouwen. Hier zijn er nog enkele van beschikbaar.

Oppervlakte: 30 m2
Aanwezig in de ruimte: drumstel, basamp, 2 gitaaramps, PA-systeem, 3 microfoons met XLR’s, microonstandaards

Kosten vast dagdeel in de week: € 151,57 per maand (incl. servicekosten)


Beschikbaarheid:

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
09h-14hVrijVrijVrijVrij
VrijVrijVrij
14h-19hVrij
VrijVrijVrij
VrijBezetVrij
19h-24hBezetBezetBezetBezet
VrijVrijVrij

Meld je hieronder aan voor een bezichtiging!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen