Programma Open Dag voor Muziekmakers

Programma Open Dag voor Muziekmakers

Het programma is rond! Op zaterdag 1 juni gaan we je op de volgende manier kennis laten maken met dat wat de Basis je te bieden heeft:

Virtual Reality Experience

Tijdens de Open Dag voor Muziekmakers laat VR Lab uit Nijmegen je virtueel een kijkje nemen in De Basis. Het ontwerp van de architect is door VR Lab omgezet in een 'virtual reality' toepassing. Je kunt rondkijken buiten het gebouw, in het gebouw en alle ruimtes bezoeken. Laat je verrassen en inspireren!


Het Nijmeegse VR Lab, gevestigd in ’t Honig complex, legt zich volledig toe op de ontwikkeling van VR toepassingen. De ondernemers achter VR Lab hebben elk wel een band met ’t oude Doornroosje en de Nijmeegse muziekcultuur en wilden maar wat graag de kracht van VR inzetten om toekomstige gebruikers van De Basis te inspireren.

Meer weten? Alles over VR Lab vind je op www.vr-lab.nl.

Panel

De Open Dag voor Muziekmakers biedt je de gelegenheid om in gesprek te gaan met een aantal muziekmakers en muzikale ondernemers die zelf de Basis voor hun muzikale ambities al gelegd hebben. Onder deskundige begeleiding van Nijmeegs oud-nachtburgemeester Angela Verkuijlen, gaan we in gesprek met Roche van Nieuwendam (Zo Moeilijk), de zusjes Loes en Renee van Wijnhoven (Clean Pete) en Tim van Delft (De Staat) over hoe zij hun muzikale ideeën hebben kunnen uitvoeren, en hoe een plek als De Basis ze daarbij heeft geholpen!

Workshop 'Van Ambitie naar De Basis'

"In de workshop 'Van Ambitie naar De Basis' neemt Thijs Schrijnemakers, bekend van OrgelVreten, je mee op het pad van het omzetten van je muzikale ideeën in concrete ambities en een tastbaar plan. Waar moet ik van te voren over nadenken? Wie moet ik bij mijn plan betrekken? En op welk moment in de tijd? Die en nog veel meer vragen helpt Thijs je beantwoorden in de workshop die hij geeft in zijn eigen bescheiden toetsen-museum in De Basis!

Aanmelden voor de Open Dag kan hier, en doe het snel want er is maar beperkt plek!
24-05-2019

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen