Open dag voor muziekmakers

Bedankt allen voor de aanwezigheid op de open dag! Wil je je inschrijven als geinteresseerde huurder van De Basis? Dat kan hier.
===
Op 1 juni organiseren we van 12:00 - 15:00 een open dag voor muziekmakers en muziekondernemers die geïnteresseerd zijn in een plekje in De Basis. Je kunt je dan gelijk officieel registreren als geïnteresseerde huurder! 

Het programma

  • Een VR Rondleiding door de 'nieuwe' Basis. In samenwerking met VR Lab Nijmegen kun je in een virtual reality omgeving al rond lopen in het ontwerp van De Basis. Ontdek bijvoorbeeld de productieruimtes, oefenruimtes en het nieuwe café. 
  • Workshop van Ambitie naar de Basis. We nemen je mee in hoe je je muzikale ambities en ideeën omzet in een plan waarmee je de Basis legt voor toekomstig succes.
  • Panelgesprek. Je gaat in gesprek met een aantal muziekmakers en muzikale ondernemers die zelf de Basis al hebben gelegd. O.a. Roche van Nieuwendam (Zo Moeilijk) en Loes en Renee van Wijnhoven (Clean Pete) vertellen je alles over hoe zij stappen in hun muzikale carrière hebben gezet, en waar een plek als de Basis je bij kan helpen.

Tijdsschema

12:00 welkom
12:30 aanvang programma
15:00 inschrijfmoment en borrel met de certificaathouders
18:00 einde

1 juni

12.00 - 18.00 UUR

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen