PRODUCERSCAFÉ X NIEUWE ELECTRONISCHE WAAR

In samenwerking met Nieuwe Electronische Waar verzorgt De Basis Nijmegen ook dit jaar weer vier masterclasses. Op dinsdag 3 oktober is het weer zo ver. Kom en ontdek de geheimen achter mastering met Jeffrey de Gans, de meester achter de schermen van De Jeugd van Tegenwoordig!

De Basis Producerscafé

Tijdens het producerscafé delen we tips & tricks en is de bar geopend om lekker te ouwehoeren over instrumenten, synthesizers en muziekproductie. Ter inspiratie maar uiteraard ook voor de gezelligheid. Uiteraard is er ook ruimte voor al je andere vragen of problemen en ben je natuurlijk ook van harte welkom als niet-‘die-hard’ producer.

Jeffrey de Gans is geboren in 1971 en was vanaf de dag dat hij werd geboren geobsedeerd door muziek, geluid en techniek. Op 10-jarige leeftijd begon hij te experimenteren met tapedecks, mixers en draaitafels terwijl hij de discorecords van zijn zus draaide. Later had hij zijn eigen (illegale) radiostation, werkte hij voor een drive-in-show, was hij actief bij verschillende radiostations, produceerde en bracht meer dan 80 vinylplaten uit, bezat verschillende platenlabels en draaide wereldwijd op talloze feesten als DJ.

Wanneer: dinsdag 3 oktober
Inloop 19.30 uur
Start: 20:00 uur
Locatie: De Basis Café


Meedoen? Schrijf je in! 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen