PRODUCERSCAFÉ X NIEUWE ELECTRONISCHE WAAR

In samenwerking met Nieuwe Electronische Waar verzorgt De Basis Nijmegen ook dit jaar weer vier masterclasses. Op dinsdag 30 mei vindt alweer de tweede editie van het producerscafé plaats in De Basis. Deze keer te gast: de veelzijdige producer Sam Waitin. Verwacht een gezonde dosis creatieve inspiratie én tips over het voorkomen van een writer's block.

De Basis Producerscafé

Tijdens het producerscafé delen we tips & tricks en is de bar geopend om lekker te ouwehoeren over instrumenten, synthesizers en muziekproductie. Ter inspiratie maar uiteraard ook voor de gezelligheid. Uiteraard is er ook ruimte voor al je andere vragen of problemen en ben je natuurlijk ook van harte welkom als niet-‘die-hard’ producer.


Sam Waitin is een zeer bedreven en veelzijdige producer die naast zijn beats ook speciale producties maakt voor videogames. Sinds 2012 produceert Sam elektronische muziek. "Ik ben actief als producer voor songwriters met meerdere producties die onder mijn naam zijn uitgebracht. Ik ben ook een coach bij Hollistic Songwriting, waar ik songwriters help hun productievaardigheden te verbeteren, en werk daarnaast als muziekcomponist voor videogames."


Wanneer: dinsdag 30 mei
Inloop 19.30 uur
Start: 20:00 uur
Locatie: De Basis Café


Meedoen? Schrijf je in! 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen