PRODUCERSCAFÉ X NIEUWE ELECTRONISCHE WAAR

In samenwerking met Nieuwe Electronische Waar verzorgt De Basis Nijmegen ook dit jaar weer vier masterclasses. Op dinsdag 5 september is het weer zo ver. Tijdens dit producerscafé gaat Thomas de Graaf - beter bekend als Faffi - laten zien en horen hoe hij een mix fixt.

De Basis Producerscafé

Tijdens het producerscafé delen we tips & tricks en is de bar geopend om lekker te ouwehoeren over instrumenten, synthesizers en muziekproductie. Ter inspiratie maar uiteraard ook voor de gezelligheid. Uiteraard is er ook ruimte voor al je andere vragen of problemen en ben je natuurlijk ook van harte welkom als niet-‘die-hard’ producer.

Thomas de Graaf - beter bekend als Faffi - is een producer en mix engineer uit actief binnen Pop, Dance en Hip-Hop momenteel gevestigd in Wisseloord Studio’s. Zijn producties leunen hevig op harde drums en experimentele sounddesign, om dit vervolgens uit te balanceren met strakke/moderne mixen. De in-the-box technieken uit de EDM wereld worden naar alle andere genres waar hij aan werkt gebracht om een frisse fusie te creëeren. Na het uitbrengen van zijn eigen materiaal is hij nu gefocust op het werk van andere artiesten. Waar er dan ook aan gewerkt wordt, grote kans dat het luid is!
Wanneer: dinsdag 5 september 
Inloop 19.30 uur
Start: 20:00 uur
Locatie: De Basis Café


Meedoen? Schrijf je in! 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen