PEER-2-PEER MET CHRIS MEZA VAN FEMME FUGAZI

Op initiatief van frontvrouw Chris de Meza van garage/post-punk band FEMME FUGAZI wordt op 14 maart een peer-2-peer sessie georganiseerd in De Basis Café. “De identiteit van een act is voor mij heel erg belangrijk en ben ik heel erg benieuwd hoe andere muzikanten hier over denken en hoe zij er mee bezig zijn.” Ben jij erbij?

Inloop: 19:30
Aanvang: 20.00
Locatie: Café De Basis

Peer-2-peer over identiteit

FEMME FUGAZI is een frontvrouw aangedreven garage/post-punk band uit Nijmegen. De band combineert spoken word, punk-ethos en overstuurde gitaren tot een onvoorspelbaar geheel. FEMME FUGAZI is onlosmakelijk verbonden met bands uit de opkomende post-punkgolf van de laatste jaren. Maar hoe onderscheiden zij zich in deze scene? “Omdat mijn band redelijk nieuw is, zijn wij heel erg bezig met hoe wij onszelf neerzetten op het podium en op social media,” zegt frontvrouw Chris de Meza. “De identiteit van een act is voor mij heel erg belangrijk en ben ik heel erg benieuwd hoe andere muzikanten hier over denken en hoe zij er mee bezig zijn” 
 
Ben jij ook nieuwsgierig, heb je vragen of heb je iets zinnigs te zeggen over thema's rondom de identiteit van (nieuwe of gevestigde) muzikanten? Praat mee tijdens de peer-2-peer sessie over identiteit op 14 maart. Geen vraag is te gek, want je bent met lotgenoten en zit waarschijnlijk in hetzelfde schuitje. Denk bijvoorbeeld aan vragen als: is het belangrijk om te laten zien wie je inspiratiebronnen zijn? Wat zijn de voor- en nadelen van het performen van een alter ego op het podium? Hoe presenteer je jezelf buiten het podium om?

Inschrijven kan via onderstaand formulier. Tot gauw!

Inloop: 19:30
Aanvang: 20.00
Locatie: Café De Basis

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen