Inspiratiesessie

Miriam Moczko & Tamara Van Esch

Maandag 26 februari 2024 @ De Basis Nijmegen

Een van de meest intieme momenten van februari meemaken? Op maandag 26 februari 2024 verzorgen Resident Miriam Moczko & Tamara van Esch in het café van De Basis het laatste concert van hun 'Lauschige Töne Tour' door Duitsland. Verwelkom jij ze weer in Nederland?
Locatie: De Basis Café (Groenewoudseweg 322)
Wanneer: 26 februari 2024
Inloop: 19:30 uur
Start: 20:00 uur
Ticketprijs: €7,00
Bar = pin only

Miriam Mozcko

Miriam Moczko, zangeres, performer en songwriter, maakt muziek als antwoord op de schoonheid en de pijn die zij in het leven tegenkomt. Met haar altviool en een minimaal gebruik van effecten creëert zij landschappen waar haar stem de luisteraar de weg wijst. Haar debuutplaat ‘Heimat’ is een melancholisch en hoopvol indie-folk album over haar familiegeschiedenis. Met 'Heimat' verkent Miriam haar roots en in meer algemene zin; wat betekent het eigenlijk om je ‘ergens thuis te voelen.’ De nummers zijn geïnspireerd door gevoelens, herinneringen aan gebeurtenissen, voorwerpen en plekken. 

Op 26 febuari heeft deze Resident van De Basis nét een hele tour door Duitsland erop zitten en komt ze met deze show weer 'thuis' in De Basis om jou te inspireren en haar verhaal te vertellen!

Tamara van Esch

Tamara van Esch maakt Indietronica-pop met een rustige stem en een bijzonder instrumentarium. Eerder bracht Tamara van Esch onder de naam Mevrouw Tamara drie geprezen platen uit, met shows in de Nederlandse TV- en radioshows, op een groot aantal grote podia in Nederland en in Engeland en Italië. Met haar meest recente plaat Tussen Lagen verscheen als Tamara van Esch met een releasetour in Nederland, België, Duitsland, Cyprus en een tour in Japan. Met deze plaat geeft ze een stem aan hoopgevende onbekende verhalen, geïnspireerd op interviews met psychisch kwetsbare mensen. Er werd muziek geschreven met artiesten uit verschillende genres, wat resulteerde in een kleurrijk en dynamisch geluid. Tamara speelde shows op podia over de hele wereld, met bands variërend van dreamfolk tot hardrock. Naast haar eigen muziek maakt ze momenteel deel uit van het Londense trio Render Ghosts en speelt ze bij Blaudzun.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen