GUUS TIMMERMANS NIEUWE ARTISTIEK COÖRDINATOR!

Groot nieuws! Guus Timmermans wordt onze nieuwe artistiek coördinator. Guus is al twee jaar deel van het kernteam van De Basis als Talentmakelaar Pop, Producent en Marketeer. In die tijd heeft hij zich beziggehouden met productie, marketing en talentontwikkeling, en is daarnaast al ruim acht jaar onderdeel van de Nijmeegse indieband Foxlane. Bovendien is Guus afgelopen jaar genomineerd voor de IJzeren Eierbal, een prijs die wordt uitgereikt door de Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals aan aanstormend talent in de Nederlandse live muzieksector. We kijken ernaar uit en hebben vol vertrouwen dat Guus de rol van artistiek coördinator met succes zal vervullen. 

De Basis blijft zich ontwikkelen als pioniersgroep met nieuwe ideeën en ambities. Met een rijke agenda vol met workshops, muzikantencafés, luistersessies en feedbackcafés positioneert De Basis zich steeds meer als een plek waar ontmoeting, ontwikkeling en inspiratie centraal staan.

Als artistiek coördinator zal Guus de artistieke koers van de organisatie bepalen. Dit doet hij in nauwe samenwerking met de talentmakelaars Hiphop en Elektronische Muziek, Aziz van Aalst en Davy Brandts. Momenteel zijn we op zoek naar de invulling van de functie die Guus heeft achtergelaten en kan je reageren op de vacature van Talentmakelaar Pop (0,4fte).

Heb je vragen of wil je meer weten? Mail ons via info@debasisnijmegen.nl
06-02-2024

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen