DRIE WRITERSCAMPS BIJ DE BASIS DEZE ZOMER

Ja, je leest het goed. Deze zomer presenteren we bij De Basis niet één, niet twee, maar drie writerscamps! Ben je van plan om aan je muzikale skills te werken? Dan zit je goed bij De Basis. Onze talentmakelaars Pop,  Elektronische Muziek en Hip Hop hebben drie programma's samengesteld die aansluiten bij muzikanten uit alle genres. Schrijf je alvast in, want vol = vol!

Inschrijven via Sonar


De inschrijvingen voor De Basis writerscamps lopen via Sonar; de grootste vijver van muzikaal talent in Overijssel en Gelderland.

De Basis Summerschool


Wil jij je liveshow aanscherpen, aan demo’s schaven in de repetitieruimte of mooie harmonieën in de samenzang uitpluizen? Van 22 t/m 24 augustus kun je aan de slag gaan met je persoonlijke artistieke ontwikkelvraag tijdens Summerschool, hét writerscamp voor acts die hun eerste stappen al hebben gemaakt in de muziekwereld en zich graag verder willen ontwikkelen. Inschrijven kan tot 31 mei. 


De Basis Sequencer


Sequencer is een speciaal traject van 23 t/m 25 juni voor producers uit de elektronische muziek die een volgende stap willen zetten in hun carrière door een netwerk op te bouwen en workshops te volgen gericht op muziekproductie. Maak jij elektronische muziek zoals bijvoorbeeld house, techno of acid? Meld je dan nu aan vóór 15 mei.


De Basis Laten Lukken 


Laten Lukken is een compleet verzorgd schrijverskamp voor beat producers en rappers uit Nijmegen en omstreken op 4 juni, 11 juni en 18 juni. In een inspirerende studio krijg je de tijd en ruimte om samen met anderen je eigen tracks en beats te creëren. Van muziek schrijven en opnemen naar een complete release toewerken, alle facetten komen aan bod! Inschrijven kan tot 15 mei. Meer informatie over de Talentmakelaars van De Basis vind je hier. Blijf op de hoogte en houd debasisnijmegen.nl in de gaten voor het laatste nieuws. 
20-04-2023

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen