BLACK BOTTLE RIOT: HET MAAKPROCES 

Op 19 april, de woensdag vóór de albumreleaseshow van De Basis-residents Black Bottle Riot, gaan we met de mannen in gesprek over het artistieke proces van hun vijfde album. Schrijf je in via onderstaande formulier!

ZÓ MAAK JE DAT 

Het Maakproces van album nr. 5

Op 19 april vertellen Jaap, Simon, Mike en Mark over het maakproces van het vijfde album van Black Bottle Riot als voorproefje van de albumreleaseshow op 21 april in Doornroosje. In dit interview wordt besproken hoe dit proces deze keer is verlopen.

Wat is er de afgelopen jaren veranderd ten opzichte van hun vier voorgaande albums? Wat hebben ze daarvan meegenomen, wat is er deze keer anders gedaan en hoe is het hele artistieke proces geëvalueerd in de loop van de vijf albums?

Black Bottle Riot

De Nijmeegse southern rock band Black Bottle Riot is niet meer weg te denken uit de binnen- én buitenlandse rock scene. De groep timmert al een aantal jaar flink aan de weg met uitverkochte shows in Doornroosje, een stevig tourschema door het hele land en vier albums op zak. De meest professionele band die niet professioneel is, zoals Tim van De Staat het ooit omschreef, omdat de leden naast hun band ook ander werk hebben. Black Bottle Riot behoort tot De Basis residents van het eerste uur.

Datum: 19 april 2023
Inloop: 20:00
Aanvang: 20.15
Locatie: Café De Basis

Aanmelden kan via onderstaande formulier.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen