Aanmelden als resident

Aanmelden

Dank voor je interesse in De Basis! Naast werkruimtes voor makers, hebben we ook een aantal kantoorruimtes voor ondernemers en organisaties, die werkzaam zijn in de muzieksector of een daaraan gerelateerd werkgebied. Op 1 oktober 2021 hebben wij onze deuren geopend en de meeste ruimtes zijn inmiddels in gebruik genomen. Een aantal ruimtes is nog beschikbaar:
- Oefenruimte per dagdeel in het souterrain (0.21)
- (creatieve) werkplaats op begane grond (1.62)
- bureau in co-/flexwerkkantoor op de eerste etage (2.151)
Zie hier de plattegrond van De Basis en de bijbehorende tarieven.

Heb jij interesse in een van deze ruimtes of wil je op de wachtlijst geplaatst worden? Meld je dan hieronder aan als maker, organisatie of ondernemer. Pas je bij meerdere categorieën? Maak daarvan dan een notitie in je aanmeldformulier. Heb je een vraag? Neem contact met Angela  via angela@debasisnijmegen.nl of 06-28422051.

Wij zoeken

De Basis is op zoek naar ambitieuze makers, organisaties en ondernemers in de muziekindustrie, die een werkplek willen innemen in een iconisch pand vol muziekgeschiedenis. Het is een muzikale broedplaats met hoogwaardige faciliteiten, om zo optimaal mogelijk te kunnen creëren, ondernemen en groeien.

Een commissie bestaande uit professionals uit de muziekindustrie, zal de inschrijvingen beoordelen en een mooie mix van makers, muziekondernemers en -organisaties samenstellen als residents van De Basis.

De Ruimtes

Aanwezig zijn o.a. (opname)studio’s, repetitieruimtes, kantoorruimtes, flexwerkplekken, een ontmoetingsruimte en een gastenverblijf. Kijk hier voor het overzicht van de beschikbare ruimtes om te gebruiken en meer informatie daarover.

Muzikaal ecosysteem

Naast een fysieke plek is De Basis ook een netwerkorganisatie en een spil in talentontwikkeling. Samen met verschillende partners in de stad en regio bouwt De Basis aan een muzikaal ecosysteem waar ontmoeting, kruisbestuiving en kennisdeling centraal staan. Een plek waar wederkerigheid als vanzelfsprekend wordt gezien en je deur open staat voor mede-gebruikers van De Basis. We zijn op zoek naar residents die zich hierin kunnen vinden.

Voorwaarden

  • Je komt halen, maar ook brengen; wederkerigheid is een belangrijk uitgangspunt van De Basis. 
  • Je maakt als muzikant eigen werk.
  • Je weet je ambitie te verwoorden in een plan voor de komende twee jaar.
  • Je beschikt (heel praktisch) over een BTW-nummer. Heb je dat niet? Lees hier hoe je een BTW-nummer aanvraagt.
Dus; heb jij de ambitie? Bouw je graag aan je muzikale netwerk? Sta je open voor samenwerking met andere residents binnen De Basis, zij het op muziekgebied, promotie, booking, toursupport of anderszins? Dan is een ruimte binnen De Basis misschien iets voor jou.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen