Yung Talents nieuwe kweekvijver voor hiphoptalent in Nijmegen

Met een intieme luistersessie in De Basis op 3 juli jl. vond de release plaats van het album T4T - Twenty Four Talents. De plaat is het eindproduct van het Yung Talents-project, opgezet door talentmakelaar urban Aziz van Aalst in samenwerking met Simon Mamahit van Poppunt Gelderland, Gelderland Renaissance, Beatheaven en Doornroosje. Doel van het project: jonge hiphopmakers in aanraking laten komen met het produceren van een album en alles wat daar bij komt kijken.
 
Nijmeegse artiesten die potentie hebben te groeien naar landelijk niveau, werkten onder begeleiding van coaches Nosa van rapformatie Zo Moeilijk en muziekproducer Bram Giesbertz in √©√©n schrijfweekend aan gezamenlijke en individuele songs. De beste daarvan werden opgenomen in de studio van Beatheaven en het resultaat liegt er niet om! Al enkele dagen na de release van Twenty Four Talents was het album ruim 10.000 keer gestreamd en inmiddels staat de teller al boven de 20.000. 
 
Meer lees je in dit artikel in De Gelderlander en bekijk ook het toffe videoverslag dat Beeldbrengers er van maakte.
 
Twenty Four Talents is gelanceerd op de digitale streamingdiensten Spotify, Deazer, Apple music, YouTube, InstagramTV en TikTok.
30-07-2020

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen