WOUTER VAN DAM STOPT ALS ZAKELIJK LEIDER

Na een periode van intensieve samenwerking hebben zakelijk leider Wouter van Dam en De Basis in goed overleg besloten uit elkaar te gaan. De functie van zakelijk leider zoals De Basis die voor zich ziet, past niet bij de invulling die Wouter er in deze fase van zijn leven aan kan geven. 
 
Afgelopen jaar heeft De Basis zich sterk ontwikkeld. Bestuursvoorzitter Desirée van Steenveldt licht toe: “Het is niet eenvoudig om een initiatief als De Basis zo van de grond te krijgen en Wouter heeft hierin een stevig fundament neergezet. Gericht op de toekomst bouwen we hier als organisatie op voort en groeien we samen met het team naar de volgende fase.” 
 
Wouter zal in juni en juli zijn taken zorgvuldig overdragen aan het team van De Basis en de interim zakelijk leider. Maike Fleuren, die eerder betrokken was bij De Basis als onder andere kwartiermaker, heeft zich bereid verklaard om deze rol op zich te nemen.
 
Na de zomer start De Basis met de werving van een nieuwe zakelijk leider. Het bestuur dankt Wouter van Dam voor zijn inzet en bijdrage aan De Basis en wenst hem veel succes bij zijn toekomstige avonturen.
 
Mocht u vragen hebben, kunt u contact opnemen met Maike Fleuren via maike@debasisnijmegen.nl.
06-06-2024

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen