Twenty Four Talents

Agenda

Upcoming events:

Afgelopen tien jaar is de hiphopcultuur op nationaal niveau erg gegroeid. Er zijn steeds meer artiesten die opkomen en het genre wordt populairder. Nijmegen en omstreken groeit mee, maar niet zo hard als de rest van het land. Projecten als Twenty Four Talents zijn dus erg nodig om talent te blijven ontwikkelen. De artiesten krijgen de kans om zich verder te ontplooien en te laten horen wat voor talent in de regio is. Zo krijgt een nieuwe generatie de kans een grotere rol te spelen in de muziekwereld. Wij zijn trots om onderdeel te zijn van deze ontwikkeling.

De 10 verschillende tracks zijn in samenwerking met Beatheaven tot stand gekomen. Het album is opgenomen onder begeleiding van professionals, coaches, en engineers, die ondersteuning boden op het gebied van o.a. songwriting en opnametechnieken. Voor de meeste deelnemende artiesten is dit album hun eerste officiƫle release. Dit maakt het project extra bijzonder, want dit is niet terug te horen op de plaat. Daarnaast zijn er niet veel voorkomende rap genres op het album te horen, deze zijn ontstaan door de producties van Jazzy Giovanni en door verschillende artiesten samen te laten komen.
Foto's

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen