Thijs Schrijnemakers

Fotocredit: Mark van Stokkom
Thijs Schrijnemakers is de drijvende kracht achter de band Orgel Vreten. Hij speelt met zijn band én als sessiemuzikant in clubs, op festivals en in theaters in binnen- en buitenland, van Chinese sportstadions, via Lowlands en Pinkpop tot in de duinen van Terschelling. Schrijnemakers werkte eerder met onder anderen Laura Jansen, Wende, Anneke van Giersbergen, Het Zuidelijk Toneel en Hippe Gasten. Soms als bandleider, altijd met een stokoud Hammondorgel in zijn setup.  

Thijs studeerde keyboards aan de Fontys Rockacademie, docent muziek en docent kunst algemeen aan het Fontys Conservatorium en hij rondde cum laude een masteropleiding kunsteducatie af. Schrijnemakers werkte bij Rock City Institute, als hoofd educatie bij een regionale kunstinstelling, hij ontwierp subsidieregelingen voor creërende muzikanten en hij verbond als kwartiermaker de popsector in dertien Limburgse gemeentes. Schrijnemakers is secretaris van Stichting Music Hub Brabant en bedenker van The Playground Residence. Voor Fontys Rockacademie werkt Thijs Schrijnemakers als docent eigen act en educatie.

The Playground Residence

Thijs Schrijnemakers - Weet jij al wie De Basis?

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen