Teun van Laake

Teun van Laake (1990) is dichter, muzikant en theatermaker. In zijn luisterliedjes en gedichten keert hij zichzelf binnenstebuiten en probeert hij de complexe realiteit te vatten in een bekoorlijk metrum. Hij bekijkt, overdenkt en bespot (zichzelf) waar hij dat nodig acht. Zijn muziek kenmerkt zich als fijngevoelige hiphop, waarin geflirt wordt met kleinkunst en cabaret. 

Momenteel werkt Teun samen met producent Orphanworkz aan zijn debuutalbum. Daarnaast ontwikkelt hij een voorstelling waarin hij de liedjes speelt, omkaderd met talige kwinkslagen, dubieuze anekdotes en kalme overpeinzingen. In De Basis hoopt zijn gepassioneerde, creatieve ikje tot wasdom te komen, en daarnaast kijkt hij enorm uit naar ontmoetingen, samenwerkingen en gedeelde inspiratie. 

Grote voorbeelden van Teun zijn Drs. P, Jules de Corte en Jaap Fischer. Buiten onze landsgrenzen laaft hij zich volgaarne aan het woordenspel van creatievelingen als R.A.P. Ferreira en Open Mike Eagle. 
Foto's

Fotocredits: Willem Melsen
Video's

Wist je dat

In de lente van 2022 het debuutalbum 'Niet in het geniep' uitkomt. Dit album is geproduceerd en gemixt door Orphanworkz en gemasterd door Arts The Beatdoctor.

En naast het spelen van liedjes op een podium kan je Teun ook inhuren voor workshops op het gebied van po√ęzie, spoken word, plezierdichten, rappen en podiumpresentatie.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen