Terugblik

Terugblik

De Basis is buzzin’! Wat gebeurde er allemaal de laatste maanden in De Basis? Leest (en luistert) u even mee…

De Popsport Live Sessions, het afsluitende evenement van Popsport, vond in december plaats in De Basis. Acht jonge, talentvolle acts kregen diverse workshops van muziekprofessionals. Ook namen de deelnemers in de studio van De Staat een single en een videoclip op.

Foto: Marcel Krijgsman

Waltzburg, een van de aanstormende talenten in de Nederlandse pop en werkzaam in De Basis, presenteerde in het najaar van 2018 hun Latest News EP aan de donateurs die via een crowdfundingactie hebben bijgedragen aan de totstandkoming van dit album.

   (klik om te luisteren op Spotify)

Clean Pete speelde een kerstshow in een uitverkocht Doornroosje. Deze show werd voorbereid in De Basis.

foto: Mathijs Mekking

Black Bottle Riot repeteert al langere tijd in De Basis. En met resultaat! Opnieuw speelde de band eind 2018 voor een uitverkocht, rockend en dampend Doornroosje. Het nieuwe album Fire is ondertussen uit.

   (klik om te luisteren op Spotify)


Bubble Gum, het nieuwe album van De Staat is, evenals het vorige, succesvolle album O, gemaakt en opgenomen in De Basis. Het album verscheen in januari 2019 en de band heeft ondertussen een Europese tour achter de rug. Op 16 maart 2019 gaf De Staat een uitverkocht concert in AFAS Live.

   (klik om te luisteren op Spotify)De Basis organiseerde samen met Popsport, Poppunt Gelderland en Doornroosje een netwerkbijeenkomst over talentontwikkeling voor alle collega’s die deel uitmaken van de Nijmeegse en Gelderse muziekketen. Tijdens deze bijeenkomst werd in kaart gebracht wie welke rol in de keten speelt. De Basis presenteerde op deze bijeenkomst haar plannen en ambities.


08-05-2019

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen