Son Nouveau

Son Nouveau, wat vrij vertaald kan worden als ‘Hun Nieuwe Geluid’, is meer dan alleen een band; het is de overtuiging dat vernieuwende muziek deuren kan openen naar onontdekte emoties. Geïnspireerd door de innovatieve geest van de new wave uit de jaren ‘70 en ‘80, brengen ze een eigentijdse interpretatie van dit genre. Het is dan ook geen toeval als je in hun muziek sporen van bands als The Cure of Joy Division meent te ontdekken.

De vier bandleden, die tevens ingenieurs zijn, maken bij het benaderen van hun muziek creatief gebruik van hun technische achtergrond. Gewapend met strakke gitaren, retro synths, felle drums en mysterieuze teksten hebben deze new wave rockers een eenvoudige missie: je laten bewegen (op zijn minst met subtiele hoofdbewegingen), af en toe laten nadenken, maar vooral laten vergeten welke dag van de week het is.
Foto's

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen