Schuum in De Achtertuin

Schuum in De Achtertuin

Het was een tijdje stil en we weten allemaal waarom, maar op 19 juli was er éindelijk weer een Schuum! Dit keer in Vierdaagse-sferen in de prachtige ambiance van De Achtertuin.

Iris Romeijnders, Fake Flamingo en Lörk zorgden voor fijne klanken en het werd een heerlijke zomeravond.
 
Meer Schuum
Onder de naam Schuum organiseert talentmakelaar pop Lotte Slenders live muziekavonden op wisselende plekken in Nijmegen. Acts moeten immers optreden om zich te ontwikkelen, overtuigender te spelen en publiek aan zich te binden. Op de avonden van Schuum zijn artiesten van alle niveaus welkom, mits de muziek zelf gecomponeerd is. Er is plek is voor drie acts per avond: twee acts uit regio Nijmegen en één daarbuiten. Door deze uitwisseling bieden we muzikanten uit Nijmegen de mogelijkheid buiten de eigen stadsgrenzen te treden en daar publiek op te bouwen. Onze samenwerkingspartners zijn PLANK in Arnhem, Poppunt Gelderland en Poppunt Overijssel.
Naast het vergroten van podiumervaring heeft de organisatie van de muziekavonden ook een ander effect: het creëren van meer reuring en levendigheid in de stad en meer samenwerking met plaatselijke horeca door het organiseren van activiteiten op locatie.
 
Foto’s: Joost Klapmuts, zie: https://www.facebook.com/schuumnimma/
31-07-2020

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen