Saskia Bak

Foto door Ariane van Ginneke
Saskia Bak is vocal coach en artist development coach. Ze is authorised CVT-teacher, singer-songwriter, vocalist, lyricist en bevlogen van de wereld van de stem. Met haar opleiding aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen is ze expert in het analyseren en coachen van stemmen en gezond stemgebruik. Als life-long learner blijft ze zichzelf bijscholen en verdiepen in verschillende zangmethodes. Met haar passie voor zingen en expertise in Complete Vocal Technique heeft Saskia de afgelopen 10 jaar doelgericht al vele vocalisten in verschillende genres en muziekstijlen geholpen om hun eigen sound te ontwikkelen, gezonder en vrijer te zingen.
 
Omdat ze daarnaast al 25+ jaar actief is geweest in verschillende bands, koren, muziektheater producties en momenteel als singer-songwriter als Sassy & The Rhythm Boys (pop/soul), cover vocalist bij de Great Women of Rock band The Time Travelers en acoustic soul formatie PURE. Music, is Saskia een veelzijdige en inspirerende professional in de muziekwereld en is deze Nijmeegse heel blij om haar vocale steentje nu bij te dragen De Basis.
Foto's

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen