Rondleiding door De Basis? Geef je nu op!

Op dit moment zijn de bouwvakkers bezig met de laatste loodjes van de verbouwing en het wordt héél mooi! Er is een professionele opnamestudio, vaste en flexibele repetitieruimtes, werkplekken voor ondernemers in en om de muziekscene, opslagruimtes, een guesthouse voor overnachtingen en het café als centrale ontmoetingsplek is in de maak. De ruimtes zijn inmiddels al voor 85% verhuurd aan vaste residents: 23 muzikale acts en 10 muziekondernemers nemen vanaf 1 oktober 2021 hun intrek.

Nieuwsgierig?

We nodigen jullie graag uit voor een sneak peek in De Basis tijdens een van onze speciaal georganiseerde rondleidingen. Dit kan op de volgende dagen om 19.30u, 20u, 20.30u of 21u:
- Woe. 22 september
- Do. 23 september
- Woe. 6 oktober
- Do. 7 oktober
Meld je hiervoor WEL van te voren even aan via dit formulier.

Sharing is Caring

En wat is er nou leuker dan dit succesverhaal te delen met je vrienden? Ook zij kunnen nog onderdeel worden van dit unieke project en meebouwen aan de muziek van de toekomst. Neem ze mee naar de rondleiding en stimuleer ze om ook een certificaat aan te schaffen! Want we zijn er bíjna, maar nog niet helemaal... Wat levert het ook alweer op?
  • Je schrijft muziekgeschiedenis en steunt de culturele sector in Nijmegen en omstreken! 
  • Jouw certificaten zijn waardevast en overdraagbaar, maar belangrijker nog: ze zorgen voor maatschappelijk rendement. Dankzij jouw bijdrage kunnen ambitieuze muzikanten zich optimaal ontwikkelen en ontpoppen tot de wereldacts van morgen.
  • Je wordt onderdeel van onze exclusieve community en profiteert van toffe benefits, zoals toegang tot het muzikantencafé van De Basis, de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij unieke luistersessies en kleinschalige optredens en je bent als eerste op de hoogte van nieuwe releases en interessante gebeurtenissen.
We kijken ernaar uit jullie te ontvangen! Meld je nu aan voor een rondleiding en Bring a Friend.
24-09-2021

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen