PRODUCERSCAFÉ X NIEUWE ELECTRONISCHE WAAR: AI & CREATIVITEIT

In samenwerking met Nieuwe Electronische Waar verzorgt De Basis Nijmegen ook dit jaar weer vier masterclasses. Op 4 april is het weer zo ver. Kom en ontdek de geheimen en vooral de gevaren (!) achter AI (Kunstmatig Intelligentie) samen Michelle Apple (MiesFM)!

De Basis Producerscafé x NEW: AI & Creativiteit

Tijdens het producerscafé delen we tips & tricks en is de bar geopend om lekker te ouwehoeren over instrumenten, synthesizers en muziekproductie. Ter inspiratie maar uiteraard ook voor de gezelligheid. Uiteraard is er ook ruimte voor al je andere vragen of problemen en ben je natuurlijk ook van harte welkom als niet-‘die-hard’ producer. Ditmaal praten we over het grootste gevaar van de (elektronische) producer: Artificial Intelligence (AI)
MiesFM
Michelle Appel (beter bekend als DJ en producer MiesFM) zal laten zien hoe je AI in je voordeel kan laten werken als producer. Weet je bijvoorbeeld niet waar je moet beginnen of welke kant je op moet met je nieuwste muzikale creatie… misschien kan de computer je helpen! Eerder presenteerde Michelle haar AI muziekinstallatie voor De Basis en Kunstnacht dat lichaamsbeweging vertaald naar geluid. MiesFM is ook één van de geselecteerde producers van NEW 18.
Wanneer: 4 april 2024
Inloop 19:30 uur
Start: 20:00 uur
Locatie: De Basis Café

Kom je langs? Schrijf je in! 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen