Ontmoet Davy Brandts

Davy Brandts is per juni de nieuwe Talentmakelaar Elektronische muziek. Hij neemt het stokje over van Sander Grondman. Davy heeft door zijn ruime ervaring als artiest / organisator / docent de nodige kennis in huis om talent verder te helpen. Sinds 2004 is Davy op wekelijkse basis actief als dj in Nijmegen. De kans dat je hem ergens hebt horen spelen sinds die tijd is dus vrij groot. Tegenwoordig vind je hem geregeld bij evenementen als Het Nest, Subcultuur en Thuishaven Amsterdam. Sinds 2017 is hij de eigenaar van Draaikunde, een dj-school in het centrum van Nijmegen.

“Met mijn dj-school Draaikunde ben ik sinds 2017 bezig met het opleiden en ondersteunen van Nijmeegs dj-talent. Daarnaast geef ik les op middelbare scholen en heb ik een stel jonge kids onder mijn hoede op De Lindenberg. Te gek, want je kan niet jong genoeg in aanraking komen met muziek en cultuur natuurlijk! Ik ben trots op Nijmegen als cultuurstad en vind echt dat we behoorlijk wat talent hebben rondlopen. De afgelopen jaren is er al veel gedaan wat betreft talentontwikkeling. Denk aan de oprichting van bijvoorbeeld Open Source Radio, de aandacht en ruimte vanuit organisaties voor jong talent en natuurlijk nu de talentmakelaars pop, hiphop en elektronische muziek. Toch denk ik dat we als stad nog meer kunnen laten zien. Naast het persoonlijk begeleiden van talent wil ik ook werken aan educatieprogramma’s, betere faciliteiten voor dj’s en producers en uiteraard bemiddelen waar nodig."

Davy gaat graag de dialoog aan met jong talent. Want naast een grote hoeveelheid talent hebben we ook een enorm hoeveelheid kennis en ervaring in Nijmegen. Als jij iets mist of juist goede ideeën hebt, neem dan gerust contact op met Davy!
03-06-2021

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen