ONEDEFINED

ONEDEFINED is een Nederlandse Techno DJ, Producer en label owner met Marokkaanse roots. Hij doet alles net even anders, want ja, Fack It. Zijn label Fack It Records is niet zomaar een label. Het is een merk, begonnen als rave onder de naam ‘Fack It – The Rave’, groeiende in een begrip dat zich over de hele wereld aan het verspreiden is. Met de simplistische maar herkenbare logo’s ‘FACK IT.’ en ‘TECHNO.’ voor zijn aansluitende kledinglijn heeft hij al mensen weten te raken in meer dan 55 landen over de wereld.

Fack It Records dient hierin als basis voor de creatieve vrijheid van ONEDEFINED, hij brengt dan ook zelfstandig al zijn platen uit op dit label. Hierin streeft hij naar de ultieme balans in onafhankelijkheid en muzikaal succes als artiest in de wereld van de elektronische muziek. Zijn DJ-sets zijn hypnotiserend, diep en rollend. 140BPM en hoger is het geprefereerde tempo. Hierin wordt geëxperimenteerd met veel unreleased materiaal en techno platen van de pioniers uit 2010. Het zijn de artiesten uit deze tijd die hem hebben geïnspireerd om vol passie techno te maken en draaien op het hoogst haalbare niveau. Dat is de ambitie en motivatie voor zijn no-nonsense approach als het om techno gaat.
Foto's

Video's

Wist je dat

ONEDEFINED ook een Podcast Series heeft waarin techno dj’s en producers over de hele wereld live hun muziek laten horen? Dit mag vanuit een eigen studioruimte of favoriete plek ergens op aarde. Van Japan tot Canada en Iran tot aan Duitsland zijn dj’s al live geweest in de podcast. Ben jij een Techno DJ? Kijk dan op www.fackitpodcast.com en doe mee!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen