Odin - Jason Lemonth

Agenda

Upcoming events:

Jason Lemonth (Odin) is inmiddels geen onbekende meer. Ooit begonnen als tour dj van de act Charmante Kloodzakken, is hij inmiddels uitgegroeid tot veelzijdige DJ, Producer en is hij afgestudeerd aan de Herman Brood Academie. Als DJ draait hij Hiphop, R&B, House, Soul, Jazz, Funk en aanverwante genres. 

Naast zijn residentie bij de toen toonaangevende clubavond Chocolade (Doornroosje, Nijmegen), draait hij onderandere op populaire clubavonden als Encore (Amsterdam), YardBird (Rotterdam), en Watermeloen (Arnhem). Met Encore heeft hij onlangs ook mogen touren door Japan en Indonesië. Daarnaast is hij te zien geweest op een flink rijtje toonaangevende festivals: Lowlands, Woo Hah!, Milkshake, Down The Rabbit Hole, We Are Electric en Paaspop. Sinds de Lockdown is hij ook te horen op Open Source Radio, met zijn eigen programma “The Morning Show” waar hij maandelijks zijn favoriete muziek ten gehore brengt en sluit hij zich sinds 2022 officieel aan bij het SublimeNL DJ team!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen