MUZIKANT & VERZEKEREN: WELK RISICO NEEM JIJ?

Verzekeringen zijn niet de eerste dingen waar een muzikant aan denkt bij het artiestenleven. Maar dat maakt het niet minder belangrijk! Daarom leer je in de avond van 24 november in De Basis alles over dit onderwerp!

Zomaar wat zaken die kunnen gebeuren in het leven van een muzikant: Je bent op tour en de stoot per ongeluk een monitor van het podium. Je muziek staat in de cloud, maar de cloud wordt gehackt. Je laat je auto met muziekinstrumenten erin op een parkeerplaats staan en bij terugkomst zijn je gitaren zijn weg. Je valt met mountainbiken op je schouder en kan twee maanden je instrument niet bespelen. Of, er breekt brand uit in het pand waar je als muzikant je oefenruimte hebt. Wat zijn de risico's die je loopt als muzikant, welke risico's zijn aanvaardbaar en waar moet je (misschien) iets mee?

Verzekeringsexpert Nick Schieving neemt je mee in wat er kan, hoe je naar je eigen situatie moet kijken en wat je vooral ook niet moet doen. Wellicht is verzekeren niet het meest sexy onderwerp, maar door je samen met een expert en andere muzikanten over deze materie te buigen, wordt je een stuk wijzer over waar je je wél en niét druk over hoeft te maken. Kom 24 november naar De Basis en stel je vragen!

inloop: 19:30
start: 20:00
Bar = Pin-only
27-10-2022

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen