Mummy's a tree

Agenda

Upcoming events:

Begin 2020 vertrekt zanger/gitarist/songwriter Stefan van den Berg naar Berlijn samen met bassist Rick Weren en drummer Imre Elzer. Het doel is om een groots klinkende studioplaat op te nemen. Of het gelukt is? De band vindt van wel. Juni 2021 verschijnt bij King Forward Records de nieuwe plaat, genaamd New Song. Het resultaat van een zoektocht die van den Berg leidde tot het besef dat van alle dingen in het leven, muziek datgene is waar voor hem alle verhaallijnen samenkomen.

Fast forward naar maart 2020, vlak voor de lockdown - Mummy’s a Tree neemt haar zesde album op. Dankzij een succesvolle crowdfundingcampagne kan de band terecht in de legendarische Berlijnse Hansa Studio ‘by the wall’. De sfeer van de grootheden die hen voorgingen (David Bowie, U2) en een producersteam bestaande uit Gordon Raphael (The Strokes, Regina Spektor) en Daniel Benyamin (o.a. Sea + Air), geeft de band de boost die nodig is voor een nieuwe aflevering, een New Song.
Foto's

Video's

Wist je dat

De band een kwart eeuw bestaat? Maar in tegenstelling tot het plectrum dat het titelnummer inspireerde, is dit sprookje duurzaam en eigenlijk pas net begonnen. Het einde laat zich niet raden. En dat maakt het juist zo spannend.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen