Live try-out

Clean Pete's Kerstshow

Vrijdag 8 december 2023 @ De Basis Nijmegen

De Basis residents Loes en Renée Wijnhoven (Clean Pete) hebben altijd al een grote liefde voor kerst gehad. Hallelujah in de Gloria, Clean Pete’s over-the-top-kerstshow is inmiddels landelijk vaste prik voor menig Nijmegenaar en daarbuiten. Ook inmiddels vaste prik in Clean Pete's feestmaand: een try-out in De Basis waarin het publiek alvast een sneak preview krijgt van de kerstshow in december.
Tickets: 10 euro
Locatie: De Basis Café (Groenewoudseweg 322)
Wanneer: 8 december 2023
Inloop: 19.30 uur
Start: 20.00 uur
Bar = pin only

Loes en Renée Wijnhoven (Clean Pete) brachten samen vier albums uit bij Excelsior Recordings en stonden op de festivals Pinkpop, Down The Rabbit Hole en Into The Great Wide Open. Het Nederlands popduo bestaande uit cello, gitaar en tweestemmige zang namen afgelopen jaar met hun vaste partner in crime Anne Soldaat hertaalde lievelingsliedjes op, wat resulteerde in de cd "Er is mij verteld". De bejubelde cd “Gloria” brachten ze ten gehore tijdens uitverkochte kerstshows in Doornroosje, TivoliVredenburg en de Kleine Komedie.

Clean Pete’s Kerstshow 

Bij de Kerstshow worden alle registers opengetrokken: zonder blikken of blozen gooit Clean Pete de sfeer om van ingetogen klassiek naar rock ‘n roll kerstgekte. Verwacht bijzondere gastoptredens van Lucky Fonz III, Robin Kester, Ruben Hein, Thijs Boontjes, Kika Sprangers en vele anderen. Op 8 december kun je genieten van een exclusief voorproefje, om je alvast voor te bereiden om maximaal kerst te vieren tijdens de Kerstshow!

Aftermovie Kerstshow 2022

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen