Kom naar De Basis Borrel #1 op 23 november!

Kom naar De Basis Borrel #1 op 23 november!

Na een oververhitte zomer komt de kou langzaam dichterbij... Maar, gelukkig hebben wij elkaar én mooie vooruitzichten in De Basis, waar we je graag alles over vertellen tijdens De Basis Borrel #1 op 23 november, exclusief voor certificaathouders! Deze middag lichten we de inhoudelijke plannen toe: Waar staan we nu? Waar gaan we naartoe?

Het duurt niet lang meer voor De Basis letterlijk én figuurlijk in de steigers staat. Samen met architect Bo Kristiaan Janssen en aannemer Harrie van Neer blikken we vooruit op de aankomende verbouwing en VR Lab gunt ons een kijkje in de (nu nog) virtuele wereld van De Basis.

We willen ook graag van jullie horen wat je zou willen weten over De Basis. Heb je zelf een vraag? Stel die dan via het aanmeldingsformulier, dan proberen wij die de 23e ook te beantwoorden.

En weet je wat mooi is? Je mag twee introducés meenemen! Dus heb je altijd al een vriend of familie willen rondleiden in het iconische pand aan de Groenewoudseweg, waar jij als certificaathouder nu deel van uitmaakt? Dan is dit je kans! Want straks gaat de moker er in voor de transformatie naar De Basis 2.0 en zal de trap, de grote zaal, de backstage area, waar Joy Division en Radiohead ooit hun biertje dronken, er heel anders uitzien...

Ben je erbij? Meld je dan aan via deze link.
09-11-2019

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen