Inspiratiesessie:

Kees Draaisma + Bucket List

Vrijdag 27 september 2024 @ De Basis Nijmegen

Op vrijdag 27 september presenteert Kees Draaisma zijn nieuwe plaat Kees Thuisbezorgd in een intieme inspiratiesessie in ons café. Kees Thuisbezorgd is een vervolg op zijn debuutalbum Kees Takeaway. In verband met corona is Kees nog luier en dikker geworden, want hij haalt tegenwoordig zijn eten niet meer af, maar laat het bij hem thuis bezorgen. De liedjes op het album gaan over vrouwen, mislukte dates, witte kerst en zijn depressieve episodes.
Tickets: 10 euro
Locatie: De Basis Café (Groenewoudseweg 322)
Wanneer: 27 september 2024
Inloop: 19:30 uur
Start: 20:00 uur
Bar = pin only

Kees Draaisma

Kees Draaisma (1980), een voormalig skateheld, die door een enkelblessure helaas op zijn 25ste al moest stoppen. De kenners zullen vast nog wel een VHS hebben liggen waarin de trukendoos open ging. Gelukkig is Kees gezegend met meerdere talenten; er waren voor hem dan ook maar twee dingen: skateboarden en muziek. Toen het skateboarden stopte, stortte hij zich volledig op de muziek. Om zijn energie kwijt te kunnen, studeerde hij aan de Schumann Akademie, Djam en Ameza. Zijn eerste band was Nag Champa met jeugdvriend Gijs Hamans, maar de laatste jaren is Kees – naast de koren waar hij zingt – vooral solo bezig, maar treedt meestal wel op met Band! Zijn vaste bandleden zijn: Daniël Oosthout (bassist), Maurits Kaptein (drummer), Shiro Froom (gitaar) 
Het voorprogramma wordt verzorgd door Bucket List. Bucket List wordt gevormd door de zangeres Michelle Seifert uit Düsseldorf en zanger/gitarist Gijs Hamans uit Roermond. Ze spelen originele songs in een akoestische setting, waarbij popmelodieën, samenzang en een mix van verschillende muziekstijlen kenmerkend zijn.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen