GuitarFX

GuitarFX is een webshop gespecialiseerd in effectpedalen, gerund door bassisten en gitaristen. Ze leveren nieuwe, gebruikte, vintage en zeldzame (bas)gitaareffecten aan muzikanten, wereldwijd. Als geen ander weten ze dat je wilt kunnen experimenteren met je sound, en daar zijn die effectenbakjes heel geschikt voor. Ook de tweedehandse pedalen kunnen nog prima een tweede ronde mee, zowel thuis, in de studio, als op het podium. Dat is goed voor het milieu, en voor je portemonnee! 

Om zeker te weten dat onze pedalen werken, testen ze alles, en worden eventuele gebreken in de werkplaats hersteld. Daar zijn ze zo zeker van, dat ze ook gewoon drie maanden garantie geven op alle verkochte producten. Zo kan jij bezig blijven met spelen, en je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit. Ook voor nieuwe pedalen, reparaties aan van (bas)gitaareffecten, complete bouw en inrichting van pedalboards en vrijblijvend advies of hulp kun je bij GuitarFX terecht. 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen