Gitaar-freaks met Bram Doreleijers: de studio in!

30 november gaan wij met De Basis de diepte in! Op deze 6-snarige-avond duikt onze resident Bram Doreleijers (gitarist van onder andere HAEVN) met jou in zijn wereld van gitaarpedalen, microfoon-plaatsingen en verschillende types buizenversterkers. Wil jij jouw gitaarsound optimaal voorbereiden op een heftige studiosessie? Wil jij goed voor de dag komen bij die ene toffe producer? 

Kom dan naar deze informatieve avond in het De Basis-café op woensdag 30 november! Daar vertelt Bram je alles over zijn tips and tricks, laat hij wat van zijn sounds horen en deelt hij misschien wel dé truc om in de studio een one-taker te kunnen doen. Na deze avond weet je in ieder geval precies wat je te wachten staat bij het opnemen van je gitaar. Voor gitaar-freaks, van een gitaar-freak.

Let op: deze avond is bedoeld voor de al wat meer ervaren gitarist. Als beginnende gear-nerd ben je natuurlijk ook van harte welkom, maar Bram gaat er in zijn verhaal vanuit dat je wel enige basiskennis bezit.

Over Bram Doreleijers

Hoewel Bram Doreleijers eeuwig over zijn sound kan praten, hij blijft altijd bij de kern: de ondersteuning van het nummer. Met HAEVN, waar hij de gitaarpartijen voor zijn rekening neemt, verkoopt hij de zalen van Nederland jaarlijks uit. Daarnaast speelt Bram in zijn studio in De Basis ook gitaarpartijen voor songs uit heel Nederland in.

De Basis Café, Groenewoudseweg 322, Nijmegen
Inloop: 19:30
Start: 20:00
Bar = Pin-only

Meld je snel aan via het inschrijfformulier hieronder!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen